Λευτέρης Πετρούνιας: «Δεν ανέχομαι τη ζήλια, ειδικά όταν είναι να ταξιδέψω»
G-Sports

Λευτέρης Πετρούνιας: «Δεν ανέχομαι τη ζήλια, ειδικά όταν είναι να ταξιδέψω»

Θα ήθελε ο Λευτέρης Πετρούνιας να κάνει δική του οικογένεια; 

«Ναι, αλλά όχι άμεσα. Έχω κάποια χρόνια ακόμα μπροστά μου για να κάνω αυτό που ξέρω καλά, κάτι που απαιτεί θυσίες» τόνισε στο Hello.

-Γνωρίζοντας τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, έχεις βάλει στόχο το Ρίο ή σκοπεύεις να πας και στους επόμενους Ολυμπιακούς;

«Έχω βάλει στόχο να «κρεμάσω» τα λουράκια μου μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, το 2020.»

- Ο έρωτας και η τριβή που υπάρχει σε μια σχέση χωράει στη ζωή ενός πρωταθλητή;

«Όχι ιδιαίτερα. Υπάρχουν δυο ενδεχόμενα στο δρόμο ενός πρωταθλητή. Το να είναι μόνος, ώστε να μην επηρεάζεται συναισθηματικά, που σημαίνει ότι μπορεί να του λείπουν πράγματα, αλλά είναι εντάξει, ή να έχει σχέση και να πηγαίνει καλά η ζωή του, με το ρίσκο όμως να τον γυρίσει πίσω. Όσο έχω υψηλούς στόχους, δε θ' αποδεχτώ ποτέ το ενδεχόμενο να μείνει πίσω η καριέρα μου για έναν έρωτα. Γιατί αυτό που κάνω είναι πολύ μεγαλύτερο και το κάνω όλη μου τη ζωή. Δεν μπορείς ν' αφήσεις έναν άνθρωπο που του επιτρέπεις να μπει στη ζωή σου να καταστρέψει κάτι που χτίζεις είκοσι χρόνια.»

-Το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου πρέπει να διαβάσει τις «οδηγίες χρήσεως»;

«Πρέπει να τις μάθει. Στις σχέσεις που έχω κάνει, ήμουν πάντα διατεθειμένος να κατευθύνω τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου, ώστε να μπορεί να με ανεχτεί.»

-Τι δεν ανέχεσαι σε μια σχέση;

«Τη ζήλια, ειδικά όταν είναι να ταξιδέψω. Γιατί θα φέρει καβγά κι αυτός αναταραχή στην ψυχολογία μου, που δεν τη χρειάζομαι.»

-Είσαι εύκολος άνθρωπος;

«Εκτός από κάποιες κόκκινες γραμμές, ναι, είμαι ανοιχτός και έξω καρδιά. Είσαι ρομαντικός ή και στις σχέσεις σου λειτουργείς ως πρωταθλητής; Είμαι ρομαντικός και συναισθηματικός. Γι’ αυτό 6εν αφήνω να μπει κάποιος εύκολα στη ζωή μου, γιατί μπορεί να μ' επηρεάσει.»

-Αρα, η σχέση σου με τον έρωτα ποια είναι τελικά;

«Λατρεύω τον έρωτα και το συναίσθημα του να είσαι ερωτευμένος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved