David Beckham: Πώς αντέδρασε η Victoria στο άκουσμα ότι είναι ο πιο sexy άντρας;
G-Sports

David Beckham: Πώς αντέδρασε η Victoria στο άκουσμα ότι είναι ο πιο sexy άντρας;

Πώς αντέδρασε η Victoria στο άκουσμα πως ο David Beckham είναι ο πιο sexy άντρας;

«Ήλπιζα να νιώθει αυτό το πράγμα για μένα συνεχώς! Πάντως, μου είπε «συγχαρητήρια»! Κατά κάποιον τρόπο γελάσαμε με τα παιδιά και οι γιοι μου έλεγαν: «Αλήθεια; Ο πιο σέξι; Αλήθεια;». Ο μεγαλύτερος, μάλιστα, ο Brooklyn, ήταν εκείνος που είχε το ύφος «Είσαι σίγουρος πως δεν εννοούν εμένα;» τόνισε στο People.

-Μεγαλώνοντας, έχεις περάσει από περίεργες φάσεις ως προς την εικόνα σου;

«Είμαι σίγουρος πως υπήρχαν πολλές τέτοιες φάσεις, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να παίζω ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν με απασχόλησε το τι φοράω ή πώς φαίνομαι. Δεν με ένοιαζε να έχω την προσοχή των άλλων παιδιών. Ήθελα απλά να παίζω ποδόσφαιρο. Ήμουν άνετος με αυτό που έκανα και είχα πολλή αυτοπεποίθηση. Ευχαριστιόμουν τα πάντα ως παιδί και οι γονείς μου δούλευαν σκληρά για να μου δώσουν όσο περισσότερα μπορούσαν.»

-Όσο μεγάλωνες, βουτούσες και πιο βαθιά στο χώρο της μόδας. Έχεις μετανιώσει για κάτι;

«Εγώ και η Victoria πάντα γελούσαμε όταν πηγαίναμε στα shows του Gucci και σετάραμε τα δερμάτινα ρούχα μας για να είμαστε ασορτί. Ακόμα λέμε «μα τι σκεφτόμασταν τότε;». Ζούσαμε στο σπίτι της μαμάς της εκείνη την εποχή, οπότε η Victoria άλλαζε στο δωμάτιό της κι εγώ στο δικό μου, στον κάτω όροφο – δεν μας επιτρεπόταν να μένουμε στο ίδιο δωμάτιο. Μετά βρισκόμασταν στην κουζίνα και ήμασταν σε φάση «ουάου», πολύ δερμάτινο ρούχο! Έχουμε ακόμη εκείνα τα κομμάτια. Θυμάμαι ότι κάποτε αγόρασα ένα τζάκετ του Galliano, που προφανώς ήταν πανάκριβο, και είχε ραμμένο ένα ροζ σουτιέν στην εσωτερική τσέπη, το οποίο κρεμόταν. Νόμιζα πως ήταν όμορφο, αλλά η Victoria ήταν σε φάση «δεν πρόκειται ποτέ να το φορέσεις αυτό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved