«Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση ο Σισέ»
G-Sports

«Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση ο Σισέ»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας μεγάλος σταρ για τη χώρα του και αυτό φαίνεται και από το διαφημιστικό σποτάκι  του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού Tf1 όπου θα μεταδώσει τους αγώνες της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

Ο άσος του «τριφυλλιού» είναι ένας από τους παίκτες όπου μετέχει στο συγκεκριμένο διαφημιστικό που έχει σκοπό να προσελκύσει κόσμο και όλοι οι συμμετέχοντες δείχνουν να το απολαμβάνουν. Εκτός από τον άσο του Παναθηναϊκού στο σποτάκι συμμετέχουν ακόμα οι Ανρί, Μαλουντά, Βαλμπουενά και Γοργκιούφ, ενώ η διαφήμιση έχει και ελληνικό… χρώμα, καθώς συμμετέχει και ο Νίκος Αλιάγας. Ο Γάλλος φορ φοράει τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας με το νούμερο εννιά και συμμετέχει στο «αεράκι» που παίζουν παίκτες και παρουσιαστές του καναλιού για τους αγώνες της εθνικής ομάδας.

Στο πλευρό του Ράμσεϊ
Στο πλευρό του νεαρού άσου της Άρσεναλ Άαρον Ράμσεϊ είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς ο παίκτης της Άρσεναλ έχει υποστεί παρόμοιο τραυματισμό με αυτόν που είχε ο παίκτης του Παναθηναϊκού στο παρελθόν. Όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα ο παίκτης εκτός από την οικογένειά του είχε δίπλα του τόσο τον Σισέ όσο και τον οδηγό της Φόρμουλα 1 Μαρκ Γουέμπερ, οι οποίοι πέρασαν τα ίδια και τελικά κατάφεραν να επανέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Για μια ακόμα φορά ο επιθετικός του «τριφυλλιού» αποδεικνύει τον σπουδαίο χαρακτήρα του και την ισχυρή προσωπικότητά του.

Πηγή: prasini.gr

http://www.prasini.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=232:2010-05-29-14-11-46&catid=3:2010-05-12-08-24-33&Itemid=3

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved