Τρεις μήνες κράτησε το ειδύλλιο για πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή και εστεμμένη καλλονή
G-Sports

Τρεις μήνες κράτησε το ειδύλλιο για πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή και εστεμμένη καλλονή

Μόλις τρεις μήνες έμειναν ζευγάρι πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής και εστεμμένη Ελληνίδα καλλονή οι οποίοι αποφάσισαν προ ημερών να πουν αντίο ο ένας στον άλλον.

Ο λόγος για τον Νίκο Παντίδο και την Κατερίνα Σκουρλή που σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα δεν είναι πια μαζί. Η απόφασή τους να χωρίσουν ελήφθη από κοινού, έπειτα από μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης που είχαν οι δυο τους. Τον πρώτο καιρό, ο ενθουσιασμός τους ήταν τόσο μεγάλος, που τους εμπόδισε ν' αντιληφθούν την ασυμφωνία στους χαρακτήρες τους. Ωστόσο, μόλις ο Νίκος άρχισε τα ταξίδια στο εξωτερικό προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ιθύνοντες ποδοσφαιρικών ομάδων, εμφανίστηκαν και τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους.
Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι γκρίνιες, καθώς -όπως λέει και μια παροιμία- «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται». Τόσο ο Παντίδος όσο και η Σκουρλή, όμως, είναι άνθρωποι που δεν επιθυμούν να αναλώνονται σε τέτοιου είδους καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή. Βλέποντας διαφορές, οι οποίες φάνταζαν στα μάτια τους αξεπέραστες, ζύγισαν τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης και αποφάσισαν να μείνουν φίλοι. Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον τους, συμπληρώνοντας ότι, παρά το γεγονός ότι δεν συνδέονται πλέον αισθηματικά, εξακολουθούν να τηλεφωνιούνται, αλλά και να κάνουν παρέα ενίοτε. Η Κατερίνα, η οποία ασχολείται επιλεκτικά με το μόντελινγκ, αφού εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία, εμφανίστηκε πρόσφατα σε κοσμική εκδήλωση και μαγνήτισε τα φλας, καθώς φορούσε ένα σούπερ μίνι. Όσο για τον Παντίδο; Θα βρίσκεται στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των γιορτών, καθώς αμέσως μετά ενδέχεται να πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved