Βραχάλη-Μάνταλος: Η γνωριμία, το φλερτ και η αγάπη της για τα παιδιά
G-Sports

Βραχάλη-Μάνταλος: Η γνωριμία, το φλερτ και η αγάπη της για τα παιδιά

Η όµορφη αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη, η οποία τελείωσε τη Γυµναστική Ακαδηµία και έχει ασχοληθεί µε πολλά σπορ, αποφεύγει να αναφερθεί στη σχέση της µε τον ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου» Πέτρο Μάνταλο, µε τον οποίο δείχνουν να περνούν πολύ καλά µαζί.

Ελάχιστοι γνωρίζουν πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο ανάµεσά τους. Η γνωριµία έγινε πριν από περίπου ενάµιση µήνα, όταν η Χριστίνα πήρε συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή για αθλητικό σάιτ στο οποίο εργάζεται. Από την πρώτη στιγµή κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά στοιχεία ως χαρακτήρες. Άρχισαν να βγαίνουν, µέχρι που ο έρωτας τους, σύμφωνα με τη real, έφερε ακόµα πιο κοντά και έγιναν ζευγάρι.
Μία πρόσφατη έξοδός τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζεται ο Νίκος Βέρτης επιβεβαίωσε αυτό το νέο ειδύλλιο. Πώς αντέδρασε όµως η εντυπωσιακή δηµοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ και συµπαρουσιάστρια των Αντώνη Πανούτσου και Κώστα Βαϊµάκη στην κυριακάτικη αθλητική εκποµπή «Kick off» στον ΣΚΑΪ, όταν άρχισε να διαρρέει στα Μέσα η σχέση της µε τον ποδοσφαιριστή; «Το διασκέδασα κιόλας», λέει µε χαµόγελο. «Προφανώς και µε ενοχλεί ο τρόπος που γράφονται και γίνονται ορισµένα πράγµατα, αλλά όταν µπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό το παιχνίδι της προβολής και της έκθεσης, πρέπει να είσαι προετοιµασµένος να δεχθείς και όλον τον αντίκτυπο και ό,τι τον συνοδεύει». Η Χριστίνα αγαπά την οικογένεια και τα παιδιά, αν και δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα παραδοσιακή: «Είµαι υπέρ της υγιούς σχέσης και της σχέσης αµοιβαίας αγάπης και σεβασµού. Θεωρώ ότι ο γάµος είναι κάτι πάρα πολύ τυπικό, είναι ταµπέλα, είναι για όλους τους υπόλοιπους γύρω µας», λέει και συνεχίζει: «∆εν είµαι κατά, αλλά θα το έκανα µόνο για το παιδί. ∆εν θα µε ενοχλούσε να µην έκανα γάµο, αλλά δεν θα ήταν καλό για το παιδί βάσει των κοινωνικών στερεοτύπων που ισχύουν. Μόνο και µόνο γι’ αυτόν τον λόγο. Θέλω να περνάω όµορφα, να δοκιµάζω τον εαυτό µου και τα όριά µου. Θα θεωρούσα ανώριµο να έλεγα στην παρούσα φάση ότι στο άµεσο µέλλον θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Θέλω σίγουρα να κάνω! Τα αγαπώ τα παιδιά, τα λατρεύω. Η βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει ο άνθρωπος που θα µπορέσει να σου το βγάλει αυτό, αλλά και να είσαι και ο ίδιος έτοιµος να το δεις και να το δεχθείς. Όχι να κάνεις οικογένεια επειδή σου το επιβάλλει η κοινωνία. Νοµίζω ότι είναι πιο ώριµο να πω ότι, αυτή τη στιγµή που µιλάµε, δεν είµαι καθόλου έτοιµη να µπω σε αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να µε βρεις έπειτα από έναν µήνα και να σου πω ναι, θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά! Στην παρούσα φάση, όµως, όχι...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved