Γιώργος Καραγκούνης: Παίζει μπάλα με τους γιους του περιμένοντας το τέταρτο παιδί του!
G-Sports

Γιώργος Καραγκούνης: Παίζει μπάλα με τους γιους του περιμένοντας το τέταρτο παιδί του!

Με τι θα µπορούσε να ασχολείται ο Γιώργος Καραγκούνης τώρα που πλέον έχει κρεµάσει τα παπούτσια του και απέχει από τον αγωνιστικό χώρο; Μα, φυσικά, µε την µπάλα και το ποδόσφαιρο!

Ο «τυπάρας» των ελληνικών γηπέδων απολαµβάνει τη νέα ζωή του, όχι όµως εκτός αλλά -και πάλι- εντός γηπέδων. Μόνο που πλέον έχει την καλύτερη παρέα. Τους δύο γιους του, τον Θανάση και τον Χριστόφορο, στους οποίους έχει µεταδώσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Σε τέτοιες ευτυχισµένες στιγµές απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον βετεράνο ποδοσφαιριστή µε τα παιδιά του σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων, στα νότια προάστια, να τους δείχνει ποδοσφαιρικά κόλπα, τα οποία ο ίδιος έχει κατακτήσει στη διάρκεια της µακροχρόνιας καριέρας του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο έχει έναν παραπάνω λόγο να είναι χαρούµενος. Η σύζυγός του Νανά, η οποία είναι γιατρός, είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους και οι δυο τους ανυποµονούν για τον ερχοµό του, κάνοντας όµορφες σκέψεις. Μη γνωρίζοντας ακόµη το φύλο του, αναµένουν είτε να προσθέσουν ένα ακόµη αγόρι στην «οµάδα» είτε να υποδεχτούν τη δεύτερη κόρη τους, η οποία θα κάνει παρέα στην πρωτότοκή τους, Ξένια, στην οποία ο Γιώργος Καραγκούνης έχει τεράστια αδυναµία.
Οσοι συναναστρέφονται τον Γιώργο και τη Νανά µιλάνε για ένα πολύ ευτυχισµένο ζευγάρι που είχε πάντα ένα όνειρο, την απόκτηση µιας µεγάλης οικογένειας. Παντρεύτηκαν το 2005 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα. Ο γάµος τους είχε µεγάλη δηµοσιότητα, µε προσκεκληµένη όλη την αφρόκρεµα του αθλήµατος. Από τότε, όµως, οι δυο τους προτιµούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή µακριά από τα φώτα, απολαµβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved