Ο Διαμαντίδης έχει το κινητό του (VIDS+PICS)
G-Sports

Ο Διαμαντίδης έχει το κινητό του (VIDS+PICS)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Microsoft Hellas παρουσίασαν μία ακόμα άκρως πρωτοποριακή κίνηση και δημιούργησαν το συλλεκτικό “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition”…  που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη.

 

Στην αίθουσα VIP lounge του ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (18/03) έγινε κάτι που δεν έχει… προηγούμενο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να τιμήσει για μία ακόμα φορά, με έναν ακόμα πρωτοποριακό τρόπο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, σε συνεργασία με την Microsoft Hellas παρουσίασε τον εκπληκτικό, συλλεκτικό και… ανεπανάληπτο… “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition”.

Ένα κινητό με premium περιεχόμενο, που δίνει τη δυνατότητα στους 300 τυχερούς που θα το αποκτήσουν να γνωρίσουν καλύτερα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και να έχουν στο… χέρι τους την υπογραφή του αρχηγού του «τριφυλλιού». Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε 300 κομμάτια με το συγκεκριμένο application, θα πωλείται αποκλειστικά από τα PAO SHOP και όπως τόνισε και ο διευθυντής λειτουργίας των PAO SHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος, «Αυτό είναι μόνο η… αρχή».

Διαβάστε περισσότερα στο leoforos.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved