Εμμανουήλ Καραλής: «Στην αρχή η ενασχόληση μου με το επί κοντώ ήταν αυτό που λέμε χαβαλές»
G-Sports

Εμμανουήλ Καραλής: «Στην αρχή η ενασχόληση μου με το επί κοντώ ήταν αυτό που λέμε χαβαλές»

Για το πώς ήταν ως παιδί, ως μαθητής αλλά και πώς μπήκε στη ζωή του ο αθλητισμός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο αθλητισμός πώς μπήκε στη ζωή σου; «Ο πατέρας μου ήταν πρωταθλητής στο δέκαθλο και η μητέρα μου στο άλμα εις μήκος. Οπότε το γονίδιο υπήρχε. Είμαστε αθλητική οικογένεια. Στην ηλικία των τριών, ξεκίνησα να πηγαίνω κολυμβητήριο ενώ με το άλμα επί κοντώ ασχολούμαι από τα δώδεκα»


Γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο άθλημα;
«Ο πατέρας μου ήθελε να με ωθήσει προς το δέκαθλο και το επί κοντώ είναι από τα πιο δύσκολα και τεχνικά αθλήματα του. Πώς και δεν ασχολήθηκες με το ποδόσφαιρο, που αποτελεί και το αγαπημένο άθλημα των περισσότερων παιδιών; Η αλήθεια είναι ότι το προσπάθησα λίγο, αλλά μάλλον δεν μου ταίριαζε ως άθλημα. Θα σου πω και κάτι που πρώτη φορά παραδέχομαι δημόσια. Κάθε φορά που με πήγαιναν στο ποδόσφαιρο, εγώ έκανα επίτηδες κωλοτούμπες, με αποτέλεσμα να με διώξουν στο τέλος. Μάλιστα είχαν πει χαρακτηριστικά στη μητέρα μου «ο γιος σας δεν κάνει για ποδόσφαιρο».


Με το σχολείο πώς τα πήγαινες; «Ήμουν ένας μαθητής μέτριος έως καλός»


Όταν άρχισες να ασχολείσαι με το επί κοντώ, μπορούσες να φανταστείς την εντυπωσιακή σου εξέλιξη ή το έβλεπες σαν ένα παιχνίδι;
«Στην αρχή η ενασχόληση μου με το επί κοντώ ήταν αυτό που λέμε χαβαλές, ένα παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, το αγάπησα από την πρώτη στιγμή», λέει στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved