Χρήστος Αραβίδης: «Είμαι πολλά χρόνια με την κοπέλα μου»
G-Sports

Χρήστος Αραβίδης: «Είμαι πολλά χρόνια με την κοπέλα μου»

Η προσωπική ζωή του Χρήστου Αραβίδη είναι ήρεμη και σταθερή. Έχει μια μακροχρόνια σχέση, μάλιστα με τη σύντροφό του συζούν.

«Όλα αυτά τα χρόνια κάνω προσεκτική ζωή, χωρίς να στερούμαι πράγματα. Είμαι άνθρωπος του προγράμματος και της πειθαρχίας. Για να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο χρειάζεται δουλειά, σκληρή προπόνηση, αλλά και ξεκούραση, ο σωστός ύπνος είναι απαραίτητος» τόνισε στο People.

Πώς τον επηρεάζει η σχέση του στην απόδοσή του; «Είμαι πολλά χρόνια με την κοπέλα μου και τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί. Είναι σημαντικό για μένα να έχω ηρεμία στη ζωή μου. Θέλω να μπορώ να κάνω πράγματα που με διασκεδάζουν, χωρίς εντάσεις. Η καλή προσωπική μου ζωή με βοηθά στην καριέρα μου. Αν φύγω στο εξωτερικό, η κοπέλα μου φυσικά και θα έρθει μαζί μου» λέει, εξηγώντας πως, προς το παρόν, δεν έχουν σχέδια γάμου, παρόλο που είναι πολύ καλά μεταξύ τους.

Κάτι που τραβά τα βλέμματα πάνω στον Χρήστο μέσα στο γήπεδο, εκτός των επιδόσεών του, είναι το look του, καθώς αλλάζει κούρεμα σχεδόν όσο συχνά και πουκάμισο! Μάλιστα, πριν λίγο καιρό τις συζητήσεις στα βραβεία ΠΣΑΠ μονοπώλησε η εκκεντρική γραβάτα του, φτιαγμένη από μικρά κομμάτια γυαλιού.

«Τη συγκεκριμένη γραβάτα την επέλεξα εγώ. Τη βρήκα σε ένα e shop και την παράγγειλα on line, μάλιστα και σε άλλα σχέδια. Μου αρέσουν τα περίεργα αξεσουάρ. Ομολογώ, βέβαια, πως η γραβάτα γυάλιζε περισσότερο απ’ όσο περίμενα. Μου έκαναν πολλή πλάκα οι φίλοι και οι συμπαίκτες μου. Δεν το έκανα για να τραβήξω πάνω μου τα φώτα, έτσι είμαι. Γενικά ασχολούμαι με την εμφάνισή μου και ειδικά με τα μαλλιά μου. Κάθε εβδομάδα έχω κι άλλο σχέδιο στο κούρεμά μου, συνήθως όλες οι αλλαγές είναι δικές μου ιδέες. Έχω ένα φίλο κομμωτή και του εμπιστεύομαι να κάνει ό,τι κι αν σκεφτώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved