Ρουβάς: Επικεφαλής της Τελετής Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας
G-Sports

Ρουβάς: Επικεφαλής της Τελετής Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Σάκης Ρουβάς είναι επικεφαλής του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και της Τελετής Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ».

Ο τραγουδιστής συμμετέχει μαζί με Έλληνες Ολυμπιονίκες: Σπύρος Γιαννιώτης, Πύρρος Δήμας και Βούλα Κοζομπόλη σε επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης και πρόσκλησης των εθελοντών και του κοινού στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας «RIO 2016» και την παρουσίαση του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ».
Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε για την συμμετοχή του: «Νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη που συμμετέχω, ως εθελοντής κι εγώ, στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και σας προσκαλώ, όλοι μαζί με μια φωνή, να στείλουμε, μέσα από το Καλλιμάρμαρο, το στάδιο σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα ηχηρό παγκόσμιο μήνυμα από την Ελλάδα, από την Αθήνα προς όλο τον κόσμο. Ένα μήνυμα ειρήνης, ευγενούς άμιλλας, πάθους, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας. Με μια φωνή, λοιπόν, «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» στις 27 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα να παραδώσουμε, ενωμένοι, με σεβασμό και τιμή, τη φλόγα του Ολυμπισμού και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελληνική Ολυμπιακή μας Ομάδα».

Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε και η Κατερίνα Λέχου ως ιέρεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved