Pablo Garcia: «Πίστευα, αλλά τώρα αμφιβάλλω»
G-Sports

Pablo Garcia: «Πίστευα, αλλά τώρα αμφιβάλλω»

Έκανε τη Θεσσαλονίκη τόπο της μόνιμης κατοικίας του και πλέον δεν την αλλάζει με τίποτα, παρά το γεγονός ότι κάποιες καταστάσεις που έζησε τον θύμωσαν και τον στενοχώρησαν πολύ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό People και μίλησε για όλα.

-Πιστεύεις στον Θεό;

«Τελευταία όχι τόσο, επειδή βλέπω όλα αυτά που γίνονται κάθε μέρα στον κόσμο. Αν υπήρχε Θεός, δεν θα γίνονταν. Πίστευα, αλλά τώρα αμφιβάλλω».

-Έχεις μετανιώσει για επαγγελματικές σου αποφάσεις;

«Στην ποδοσφαιρική μου καριέρα είχα πάρα πολλά προβλήματα, Πάντα οι πράξεις μου ήταν από καρδιάς, γιατί δεν λειτουργώ με τη λογική».

-Πώς αποφάσισες να μείνεις μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια σου;

«Έτσι εξελίχτηκαν τα πράγματα 'Ήμουν σε πολλές ομάδες όπου τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και την άλλη μέρα ήθελα να φύγω. Επίσης, τα παιδιά μου πηγαίνουν σε καλό σχολείο και είναι χαρούμενα. Από τη μία πλευρά, ο γιος μου πλέον έχει φιλενάδα, μία Ελληνίδα, και μαζί με το μικρό παίξουν ποδόσφαιρο. Επίσης, η κόρη μου έχει κι εκείνη τις δικές της παρέες. Η Θεσσαλονίκη είναι ασφαλής πόλη για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου, βγαίνουν έξω το βράδυ και είμαι ήρεμος».

-Στην Ουρουγουάη υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα Ως πατέρας, με βάση τα βιώματα σου, ποιες συμβουλές δίνεις στα παιδιά σου;

«Να διαβάζουν και να είναι καλοί άνθρωποι».

-Πώς σ’ αρέσει να διασκεδάζεις;

«Γλεντάω στο σπίτι μου πίνοντας κρασί. Ποτέ δεν πήγα στα μπουζούκια. Επιπλέον, μου αρέσει να πηγαίνω για ψάρεμα, γιατί με χαλαρώνει».

-Ποια η σχέση σου με το χορό, όντας Λατίνος;

«'Οταν πίνω λίγο, χορεύω τα πάντα Μέχρι και ζεϊμπέκικο».

- Ποιοι είναι οι φόβοι σου;

«Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πάθει κάτι η οικογένεια μου. Αν είναι υγιής, τότε δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα».

-Ως άνθρωπος, με τι θυμώνεις πιο πολύ;

«Θυμώνω με την αδικία».

-Ένιωσες την αδικία ως ποδοσφαιριστής;

«Ναι, ένιωσα καλά τι θα πει αδικία στον ΠΑΟΚ».

- Δηλαδή τι σε έκανε να νιώσεις έτσι;

«Η πρώτη φορά, που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν έφυγα όπως θα ήθελα. Δεν μάλωσα με κανέναν, μόνο επειδή σεβάστηκα την ομάδα και τον κόσμο. Γι' αυτό έφυγα με το στόμα κλειστό, χωρίς να πω όσα ήθελα Σε άλλη περίπτωση, αν ήμουν σε άλλη ομάδα, θα έμενα και θα τους έλεγα ότι δεν πάω πουθενά, δεν φεύγω, έχω συμβόλαιο! Είμαι εξοργισμένος με ό,τι έγινε τότε και ήταν η χειρότερη στιγμή μου στη Θεσσαλονίκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved