Κώστας Κατσουράνης: “Δεν υπάρχει θέμα με τον Ρεχάγκελ”
G-Sports

Κώστας Κατσουράνης: “Δεν υπάρχει θέμα με τον Ρεχάγκελ”

Διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Ότο Ρεχάγκελ να εγκαταλείπει πρόωρα τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, ο Κώστας Κατσουράνης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα με τη Νιγηρία.

Ο άσσος του Παναθηναϊκού σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την παραμονή του Ότο Ρεχάγκελ. Μας μίλησε και δεν άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να αποχωρήσει. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλει είναι να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα ματς με την Νιγηρία και την Αργεντινή».

Όσο για την αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στη Νιγηρία ο διεθνής μέσος τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Νιγηρία και μετά να πάμε να παίξουμε με την Αργεντινή και ότι βγει. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στον αγώνα της Πέμπτης. Η ομάδα είναι αυτή που ξέρετε εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε δύο παιχνίδια και πρέπει να μην διαταράξουμε το καλό κλίμα που υπάρχει όλο αυτό τον καιρό στην Εθνική. Και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η Νιγηρία έχει πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Το συγκεκριμένο ματς είναι τελικός τόσο γι αυτούς όσο και για μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved