Λευτέρης Πετρούνιας: «Δεν θεωρώ πως είμαι κάτι εξαιρετικό»
G-Sports

Λευτέρης Πετρούνιας: «Δεν θεωρώ πως είμαι κάτι εξαιρετικό»

Μετά από αλλεπάλληλους θριάμβους, ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιάζει ανίκητος, σχεδόν προγραμματισμένος να φέρει το χρυσό από το Ρίο.

«Εισπράττω πολύ έντονα αυτή την προσδοκία του κόσμου», λέει ο Λευτέρης. «Οχι ότι δεν με αγχώνει αυτό, αλλά λειτουργώ καλά κάτω από πίεση και πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα βάλω τα δυνατά μου για να μην απογοητεύσω κανέναν. Πιστεύω κι εγώ, δεν το κρύβω, ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να είμαι ο επόμενος χρυσός Ολυμπιονίκης της Ελλάδας, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Γιατί ακόμη κι αν πιστεύω ότι θα γίνει, σε περίπτωση που δεν γίνει δεν θέλω να φανεί άσχημο. Πάντως, το ολυμπιακό μετάλλιο είναι κάτι που ονειρεύομαι από μικρός».

Η άνεση με την οποία ο Λευτέρης κατακτά τις νίκες του τις κάνουν να φαίνονται απλή υπόθεση. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα θαύμα, καθώς ο ίδιος εξηγεί: «Δεν θεωρώ πως είμαι κάτι εξαιρετικό. Κάνω υπεράνθρωπη προσπάθεια σε κάποια κομμάτια και δουλεύω πολύ γι’ αυτό. Επίσης θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η κατιούσα, γιατί αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη ενός αθλητή. Θα κάνω, όμως, ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει αυτή η πορεία όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Ελπίζω μέχρι και το 2024. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να είμαι σε αυτό το επίπεδο μέχρι το 2024, αλλά θέλω για μία τετραετία να κερδίσω τα πάντα, έχοντας πάνω απ’ όλα την υγεία μου», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved