Πουλάνε ροζ βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον Αλι για 90.000 ευρώ
G-Sports

Πουλάνε ροζ βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον Αλι για 90.000 ευρώ

Δυο μέρες μετά την κηδεία του Μοχάμεντ Άλι και μια πρώην ερωμένη του, η οποία υποστηρίζει ότι έχει φέρει στον κόσμο της κόρη του, πουλάει «ροζ» βίντεο, που όπως λέει η ίδια δείχνουν τον Αλι να συμμετέχει σε όργια.

Η Μπάρμπαρα Μενσά πήγε στην κηδεία του πυγμάχου όπου στάθηκε λίγα μέτρα μακριά από το φέρετρο και την οικογένειά του και είπε πως διαθέτει βίντεο όπου δείχνουν τον Μοχάμεντ Άλι να συμμετέχει σε όργια με νεαρά κορίτσια παρέα με φίλους του μετά από αγώνες και τόνισε ότι το πουλάει 90.000.000 ευρώ. Μάλιστα σε συνέντευξή της είπε πως το βίντεο αυτό δεν το έχει κανείς άλλος και το έχει στην κατοχή της, αφού το έστειλε φίλος του πυγμάχου. Επίσης, το υλικό είναι σε βιντεοκασέτα και ήδη έχει απευθυνθεί σε ειδικούς έτσι ώστε να το μετατρέψουν σε cd και σκοπός της είναι να πάρει όσα περισσότερα μπορεί.

Όσο για την κόρη της Κιούρστι, η οποία είναι 35 χρονών είπε πως είναι παιδί του πυγμάχου και πως έχει τεστ πατρότητας από το 1988 και μάλιστα εκείνος την επισκεπτόταν συχνά στο Χιούστον για να βλέπει την κόρη του όσο ήταν μικρή.
Τέλος, η δεύτερη σύζυγος του Μοχάμεντ είπε πως δεν την ξαφνιάζουν αυτά και πως είναι σίγουρη πως θα εμφανιστούν κι άλλες καθώς η περιουσία του είναι πολύ μεγάλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved