Ο Ζαμπίδης, η Ferrari, η κριτική και η απάντηση
G-Sports

Ο Ζαμπίδης, η Ferrari, η κριτική και η απάντηση

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνισή του σε μια εκδήλωση οδηγώντας την Ferrari του. Έκτοτε άκουσε πολλά για το γεγονός ότι προκαλεί εν μέσω κρίσης. Ο ίδιος απαντά στους επικριτές του. 

«Ενα από τα όνειρα της ζωής μου ήταν μόλις ολοκληρώσω την αθλητική καριέρα να καταφέρω να έχω ένα υπεραυτοκίνητο. Εχω μεγάλη αγάπη για αυτό το στιλ αυτοκινήτου, όπως κι όλα τα αγόρια. Δόξα τω Θεώ, ύστερα από 24 χρόνια αθλητικής πορείας και σκληρών αγώνων σε όλο τον κόσμο, μου δόθηκε η ευκαιρία να μπορώ να κάνω ακόμα έναν από τους στόχους μου πραγματικότητα. Εχω μεγάλη αγάπη στην κόκκινη Ferrari.

Από μικρός την οραματιζόμουν έτσι, κόκκινη με το συγκεκριμένο στιλ. Την αγόρασα έπειτα από πάρα πολλή σκέψη εάν έπρεπε αυτή την εποχή ή όχι. Με τον κόσμο γενικότερα είμαι ανοιχτός και μοιράζομαι απλόχερα νίκες, επιτυχίες, ήττες, τραυματισμούς» τόνισε στην Freddo.

Ο ίδιος μάλιστα απαντά και στα αρνητικά σχόλια που έγιναν από κάποιους, ότι δηλαδή προκαλεί με αυτό το αυτοκίνητο: «Το αμάξι είναι αγορασμένο με ιδρώτα και αίμα και φυσικά μην ξεχνάμε ότι τις δύσκολες εποχές που ζούμε υπάρχουν και ευκαιρίες αντίστοιχες. Κατάφερα και πήρα ένα τέτοιο αμάξι δουλεύοντας σκληρά, ενώ άλλοι αντίστοιχοι αθλητές με ανάλογα κατορθώματα σε Αυστραλία και Αμερική έχουν γκαράζ με ολόκληρη συλλογή από τέτοια αυτοκίνητα. Πριν χρόνια, μου είχαν γίνει πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις από Αυστραλία και Αμερική για να φύγω από τη χώρα μου και να πάω να ζήσω εκεί με όλες μου τις ανέσεις, όμως το είδα πατριωτικά και θέλησα να περπατήσω τον δύσκολο δρόμο και όχι να νιώθω ότι έχω φύγει και δεν έχω προσφέρει στη χώρα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved