Κώστας Κατσουράνης: “Δεν παίζει μόνο ο Μέσι”
G-Sports

Κώστας Κατσουράνης: “Δεν παίζει μόνο ο Μέσι”

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Κώστας Κατσουράνης και το καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια νίκη της εθνικής μας επί της Αργεντινής και πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τον επικείμενο αγώνα με την Αργεντινή λέγοντας: «Εμείς κοιτάζουμε στο πώς παίζει όλη η ομάδα και όχι αποκλειστικά στο πως αγωνίζεται ο Μέσι. Δεν γίνεται να δούμε έτσι τον αγώνα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.
Υπάρχουν κι πολλοί άλλοι παίκτες, που είναι πολύ καλοί. Δεν θα πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να βρουν κενούς χώρους και πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να βοηθά ο ένας τον άλλο. Έτσι λειτουργούν οι ομάδες. Στο ποδόσφαιρο βέβαια παίζει ρόλο και η τύχη. Για τον Μέσι έχω να πω ότι ένας παίκτης ίσως να μην μπορεί να τον σταματήσει, μία ομάδα όμως μπορεί.
Το σίγουρο είναι πως θα ταξιδέψουμε προς το Ντέρμπαν, που είναι η βάση μας. Είτε προκριθούμε στους '16' είτε δεν τα καταφέρουμε».

Για το ποιά Αργεντινή περιμένει να δει αύριο είπε: «Η λογική του ποδοσφαίρου λέει πως πολύ δύσκολα θα δούμε την Αργεντινή των προκριματικών. Θα δούμε την ομάδα-οικογένεια, που ο ένας ποδοσφαιριστής παίζει για τον άλλο».

Για την δυσκολία του ματς τόνισε: «Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που βιώνεις πριν από τα παιχνίδια και μέσα σε αυτά. Για όλους μας δεν είναι απλώς ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για τα οποία έχουμε προετοιμαστεί, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα. Είναι δύσκολο, αλλά όλα τα παιδιά το πιστεύουν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γι' αυτό δεν θέλω να δώσω πιθανότητες. Αν είμαστε σε καλή βραδιά... Πολλά εξαρτώνται όμως και από τον αντίπαλό μας, αλλά θα πρέπει να έχουμε και τύχη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved