Κώστας Κατσουράνης: “Μπορούσαμε τη νίκη”
G-Sports

Κώστας Κατσουράνης: “Μπορούσαμε τη νίκη”

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησεγια τον αγώνα με την Αργεντινή και τόνισε πως η Ελλάδα μπορούσε να πάρει την νίκη.


«Η Εθνική μας έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σ' ένα τέτοιο επίπεδο. Είχαμε 3 αναγκαστικές αλλαγές, όμως αφού βγάλαμε το ημίχρονο με 0-0 θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την νίκη. Η Αργεντινή άλλωστε δεν είχε τόσες ευκαιρίες στην αρχή.

Φάγαμε ένα γκολ προς το τέλος από στημένη φάση, που απ' ότι μας είπαν ήταν επιθετικό φάουλ. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, όμως η ομάδα μας προσπάθησε πολύ.
Είχα έναν μυϊκό τραυματισμό. Έναν σπασμό στον δικέφαλο, που δεν μου επέτρεψε να συνεχίσω. Η ομάδα έχει δυνατότητες και αυτό το έδειξε και στο προηγούμενό της ματς. Το δείχνει γενικά τα τελευταία χρόνια.
Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν πολλά παιδιά, που έχουν ταλέντο. Στα επόμενα χρόνια μπορούμε να χτίσουμε μία σοβαρή και αξιόμαχη ομάδα. Γενικά η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό.
Δεν έπρεπε να το χάσουμε. Η πρόκριση κρίθηκε με Κορέα και σήμερα. Έχει δίκιο ο Γιώργος Καραγκούνης, που είπε πως χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Σήμερα παίξαμε όπως έπρεπε.
Αν δεν είχαμε την ατυχία με το μέρος μας θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε το θαύμα. Είμαστε όμως όλοι μας περήφανοι γι' αυτήν την ομάδα. Η σημερινή εμφάνιση αποτέλεσε έναν τεράστιο οιωνό για την συνέχεια.
Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση για το θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο ίδιος ο κ. Ρεχάγκελ θ' αποφασίσουν. Για την απόφαση του κ. Τοπαλίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο» δήλωσε ο διεθνής μέσος.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved