Η Μις Πορτογαλία, το Euro και ο Σάντος
G-Sports

Η Μις Πορτογαλία, το Euro και ο Σάντος

Η Μις Πορτογαλία 2013, Κατερίνα Σικινιώτη, μιλά για τον θρίαμβο στο Euro 2016 αλλά και το Φερνάντο Σάντος

Μέχρι το πρωί πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro η Κ-τερίνα Σικινιώτη. Η Ελληνίδα καλλονή, η οποία το 2013 στέφθηκε Μις Πορτογαλία, παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη με το αποτέλεσμα του αγώνα», δηλώνει στη Freddo. Ωστόσο, δεν κρύβει και την απογοήτευσή της με τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Στην αρχή, όταν ο Ρονάλντο τραυματίστηκε, στενοχωρήθηκα πολύ γιατί ξέρω πόσο πολύ ήθελε να φέρει τον ευρωπαϊκό τίτλο στην Πορτογαλία. Ομως, αυτό δεν τον σταμάτησε να είναι παρών και να εμψυχώνει την ομάδα. Ακόμα και όταν αρκετοί άνθρωποι αμφέβαλλαν για τη νίκη μας, επιστρέψαμε πιο δυνατοί και δείξαμε σε όλους την αξία και πνεύμα. Αυτός ο αγώνας είναι η τρανή απόδειξη πως όταν πιστεύουμε σε κάτι μπορούμε να το πετύχουμε αν βάλουμε όλη μας την προσπάθεια γι'αυτό».

Η Κατερίνα, αγαπά το ποδόσφαιρο και νιώθει ευγνωμοσύνη για τον προπονητή, Φερνάντο Σάντος: «Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα και ευγνωμονώ τον Πορτογάλο προπονητή Φερνάντο Σάντος για την καλή δουλειά που έκανε και την πίστη που έδειξε στην ομάδα, αφού δεν αμφέβαλλε ούτε μια στιγμή πως μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

«Το 2004,είχα την ευκαιρία να γιορτάσω με την Ελλάδα την κατάκτηση του Εuro και τώρα έχω την υπέροχη ευκαιρία να γιορτάσω και να υποδεχθώ την ομάδα της Πορτογαλίας και να τους συγχαρώ που κατάφεραν να εκπροσωπήσουν την Πορτογαλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved