Βασιλική Μιλλούση: «Δεν με φοβίζει τίποτα»
G-Sports

Βασιλική Μιλλούση: «Δεν με φοβίζει τίποτα»

Οι στερήσεις που έχει ένας πρωταθλητής  ήταν και οι αφορμές που η Βασιλική Μιλλούση έχει σκεφτεί πολλές φορές να τα παρατήσει. Οι απογοητεύσεις και η σκληρή δουλειά πολλές φορές τσακίζουν την ψυχολογία του αθλητή.

«Επειδή καταναλώνεις πολύ μεγάλη ενέργεια για να φτάσεις σε έναν αγώνα, όταν δεν πετυχαίνεις τον στόχο που έχεις βάλει, πολλές φορές απογοητεύεσαι. Όπως και στο Ευρωπαϊκό, δεν μου βγήκε. Ενώ ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη, δεν κατέκτησα τον στόχο μου. Στο παρελθόν έχω αναρωτηθεί μήπως πρέπει να σταματήσω, αλλά πάντα έρχεται ο επόμενος στόχος που σε κάνει να τα ξεχνάς όλα και να κάνεις καινούργια αρχή» λέει χαρακτηριστικά στην Freddo.

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η ίδια δεν φοβάται απ' όσα ακούγονται σχετικά με την επικινδυνότητα στην περιοχή, ενώ προσδοκά μια καλή εμφάνιση και μια καλή θέση. «Δεν με φοβίζει τίποτα. Το μυαλό μου είναι προσηλωμένο στον στόχο, θέλω να φτάσω να αγωνιστώ όπως επιθυμώ και να το απολαύσω μέχρι την τελευταία στιγμή», δηλώνει, αποφασισμένη να λάμψει εκείνη την ημέρα.

Στον ελεύθερο χρόνο της προτιμά να χαλαρώνει με συντροφιά ένα καλό βιβλίο και βόλτες στη θάλασσα, ενώ πολλές φορές έχει την ανάγκη να μένει μόνη της με τον εαυτό της. Οπως μας είπε, γι' αυτήν το διάβασμα είναι ο τρόπος διαφυγής της από την απαιτητική καθημερινότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved