Σοφία Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αναγνώριση από αυτή για την καριέρα ενός αθλητή»
G-Sports

Σοφία Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αναγνώριση από αυτή για την καριέρα ενός αθλητή»

Η Σοφία Μπεκατώρου είχε το μοναδικό προνόμιο να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Η υπερηφάνεια γι' αυτή την εξαιρετική τιμή συνυπήρχε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας μαζί με τη θλίψη και τον πόνο, διότι για τη Σοφία Μπεκατώρου το 2016 δεν είναι απλώς χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και μια χρονιά που άλλαξε για πάντα την οικογενειακή και προσωπική της ζωή, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με μια τραγική απώλεια και έναν χωρισμό.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τον ρόλο της ως σημαιοφόρου, η ίδια σημειώνει: «Οταν οι υπεύθυνοι μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι η πρώτη γυναίκα σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων πέταγα από τη χαρά μου. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αναγνώριση από αυτή για την καριέρα ενός αθλητή. Αμέσως μόλις το έμαθα πήρα τηλέφωνο τον άνδρα μου για να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί του. Υπήρξε τόσος ενθουσιασμοί στο σπίτι, ώστε τα παιδιά μου (σ.σ: ένα αγόρι 7 ετών και ένα κορίτσι 4) πήραν μικρά σημαιάκια στα χέρια και άρχισαν να κάνουν παρέλαση στο σαλόνι. Με ρώτησαν τι σημαίνει σημαιοφόρος και γιατί είμαι τόσο χαρούμενη. Όταν τους εξήγησα, ζήτησαν από τον πατέρα τους να τους αγοράσει τα χάρτινα σημαιάκια που συνήθως κρατά ο κόσμος στις εθνικές εορτές. Από την επόμενη μέρα τα παιδιά πηγαινοέρχονταν στο σαλόνι ολημερίς κουνώντας τα σημαιάκια τους. Αυτές είναι εικόνες που θα κρατήσω για πάντα στην ψυχή μου» τόνισε στο Πρώτο θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved