Ψεύτικος ο λογαριασμός της Κορακάκη στο twitter. Απειλεί με μηνύσεις η Ολυμπιονίκης

Ψεύτικος ο λογαριασμός της Κορακάκη στο twitter. Απειλεί με μηνύσεις η Ολυμπιονίκης

Ο λογαριασμός στο twitter με το όνομα της Άννας Κορακάκη είναι ψεύτικος. Χρειάστηκε να κάνει η ίδια την διευκρίνιση αυτή έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε με το γεγονός ότι δεν απάντησε σε συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρεται, μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της είναι ψεύτικος.

«Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την "απάντηση της Άννας" στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της. Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονια" της Θεσσαλονίκης!!!»

Μάλιστα όπως έγραψε θα υπάρξουν συνέπειες για την πράξη αυτή με τον ψεύτικο λογαριασμό.

«Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμων εάν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε!»

GALLERY