Σοφία Μπεκατώρου: Το διαζύγιο εν μέσω προετοιμασίας
G-Sports

Σοφία Μπεκατώρου: Το διαζύγιο εν μέσω προετοιμασίας

Η Σοφία Μπεκατώρου μέσα σε μια σεζόν έχασε την αδελφή της, χώρισε από τον επίσης πρωταθλητή ιστιοπλοΐας, Ανδρέα Κοσματόπουλο που ήταν και προπονητής της και εκ των πραγμάτων ήταν υποχρεωμένη να αλλάξει και προπονητή.

Η Σοφία Μπεκατώρου νιώθει θλίψη για την κατάληξη μιας σχέσης για την οποία η ίδια είχε οραματιστεί ότι θα διαρκούσε για πάντα. Το όνειρο της ήταν να γεράσει δίπλα στον σύντροφο της και πατέρα των παιδιών της, κάτι που αποδείχτηκε ουτοπία. Βέβαια, η Σοφία τονίζει ότι «θα μας δένουν πάντα οι αναμνήσεις, οι καλές στιγμές και, πάνω απ' όλα, τα παιδιά μας. Όταν πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε πέρασα μια δύσκολη φάση και, για να είμαι ειλικρινής, ακόμη την περνάω. Με τον πρώην σύζυγο μου δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε οικογένεια, δεν μένουμε όμως μαζί πια - επιπλέον, είχε και τον ρόλο του προπονητή μου. Μέσα σε -μια σεζόν, λοιπόν, έχασα την αδελφή μου, χώρισα και εκ των πραγμάτων ήγουν υποχρεωμένη να αλλάζω προπονητή» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Προσθέτει ότι θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή της με έναν σύντροφο-συνοδοιπόρο ο οποίος ίσως την πείσει να μπει ξανά στη λογική της μητρότητας. «Αρκεί να βρεθεί ο άνθρωποι που θα με εμπνεύσει. Γιατί όχι; Το γεγονός ότι είμαι πρωταθλήτρια δεν σημαίνει ότι δεν έχω έντονα το μητρικό φίλτρο μέσα μου. Μου αρέσουν τα παιδιά και γι' αυτό θα ήθελα κι άλλα».

Τα παιδιά της, αν και μικρά, έχουν συναίσθηση ότι η μαμά είναι πρωταθλήτρια - και δη με πολλά μετάλλια και αμέτρητες διακρίσεις: «Έχει πλάκα γιατί από τότε που έκανα παιδιά τα μετάλλια αυτά, ακόμη και τα Ολυμπιακά, απέκτησαν κι άλλες χρήσεις. Για, παράδειγμα., τα έχω χρησιμοποιήσει ως κουδουνίστρες για να τα νανουρίσω, ως παιχνίδια, ακόμη και ως αντικείμενα που τα δάγκωναν όταν έβγαζαν τα πρώτα τους δόντια. Κατά κάποιον τρόπο, για μένα αυτά είναι τα μετάλλια της μητρότητας». Και συνεχίζει την εξομολόγηση της λέγοντας ότι «το να είσαι μητέρα δύο παιδιών και να κάνεις πρωταθλητισμό δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Ως μαμά έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις. Εχω τρέπει σε αγώνες έχοντας κυριολεκτικά αγκαλιά το θήλαστρο, ενώ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ήμουν λεχώνα και επομένως είχα μαζί μου το μωρό, αλλά και μια νταντά, καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved