Η περιπέτεια υγείας του Γιώργου Τρομάρα- Παραλίγο να μείνει παράλυτος
G-Sports

Η περιπέτεια υγείας του Γιώργου Τρομάρα- Παραλίγο να μείνει παράλυτος

Ο Γιώργος Τρομάρας έχει αποδείξει ότι είναι δυνατός, όχι μόνο όταν τα φορτηγά περνούσαν από πάνω του, αλλά και όταν μπήκε στο νοσοκομείο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή του.

Το 2010 ο Γιώργος Τρομάρας είχε μείνει παράλυτος όταν, κατά τη διάρκεια επίδειξης, ο οδηγός ενός φορτηγού που θα περνούσε από πάνω του πάτησε φρένο την ώρα που το βαρύ όχημα βρισκόταν πάνω στην κοιλιακή χώρα: «Μου κατέστρεψε το στομάχι και έμεινα παράλυτος. Πέρασα τέσσερα ολόκληρα χρόνια στα νοσοκομεία. Όμως πάλεψα και τα κατάφερα. Στάθηκα ξανά στα πόδια μου» είπε σε καθημερινή εφημερίδα.

Οι τοίχοι του γυμναστηρίου της οικογένειας είναι γεμάτοι με ασπρόμαυρες φωτογραφίες από αγώνες του ίδιου και συναδέλφων του, μεταξύ των οποίων ο Σαμψών, ο Μασκοφόρος, ο αξέχαστος Σουγκλάκος, ο Τζίμης ο Τίγρης. «Ωραίες εποχές. Τι τα ψάχνεις; Τότε ασχολούμασταν με τον αθλητισμό. Σήμερα τα παιδιά έχουν άλλες προτεραιότητες. Θυμάμαι πως σε κάθε αγώνα κόβαμε κοντά στα 40.000 εισιτήρια! Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από την Κίνα μέχρι τα βάθη της Αραβίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved