Η Μάντη Περσάκη συμμετέχει για 3η χρονιά στο Navarino Challenge
G-Sports

Η Μάντη Περσάκη συμμετέχει για 3η χρονιά στο Navarino Challenge

Με αυτό το σύνθημα, η εξειδικευμένη γυμνάστρια Μάντη Περσάκη συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, το ‘‘Navarino Challenge”, η οποία θα πραγματοποιηθεί 9-11 Σεπτεμβρίου, στο ”Costa Navarino”, στην περιοχή της Καλαμάτας.

Μάντη Περσάκη, γκουρού πια στον τομέα του pilates, με φανατικούς οπαδούς της μεθόδου εκγύμνασης που ακολουθεί, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει στο σώμα και την υγεία, έρχεται και φέτος στο ‘‘Navarrino Challenge”, με ακόμη περισσότερη ενέργεια και ιδέες. Γιατί η συμμετοχή της στο πρόγραμμα του τριημέρου, όπου θα βρεθεί και πάλι δίπλα στον διεθνούς φήμης υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes, κινητοποιεί μικρούς και μεγάλους να μυηθούν στα μυστικά της τεχνικής της με τον ιδιαίτερο τρόπο διδασκαλίας της και προσέγγισης της γυμναστικής της. “Στο Navarino Challenge θα προσπαθήσω να μεταδώσω στον καθένα χωριστά την αγάπη μου για μια μορφή άσκησης η οποία μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για τις ανάγκες κάθε σώματος".

Όμορφη, ταλαντούχα και με μεγάλη μόρφωση, η Μάντη Περσάκη ξεχώρισε γιατί υπερασπίστηκε την άποψη ότι το κυριότερο είναι ο κόσμος να μπορεί να γυμναστεί με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο και σε προγράμματα που συνδυάζουν την εκγύμναση του σώματος με την πνευματική ισορροπία.

Η Μάντη Περσάκη, δίνει ραντεβού με την ευεξία και την θετική ενέργεια, στο ‘‘Navarrino Challenge, προσκαλώντας μας σε ένα τριήμερο γεμάτο από την αγάπη για τον αθλητισμό, το ευζην, τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved