G-Sports

Οι ποδοσφαιριστές έχουν τις πιο hot γυναίκες

Είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν αδυναμία στα μοντέλα, στις αθλήτριες και στις τραγουδίστριες.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών είναι sexy και μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση.

Πρώτη και καλύτερη η Shakira. Η τραγουδίστρια είναι με τον Πικέ από την άνοιξη του 2010 και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Ο έρωτάς τους παραμένει τρελός και ο ένας έχει μάτια μόνο για τον άλλο.

Η Antonella Roccuzzoπ εδώ και οχτώ χρόνια είναι η σύζυγος του Lionel Messi και έχουν αποκτήσει δυο γιους. Η Antonella είναι γυμνάστρια και μοντέλο ωστόσο πάντα έχει χρόνο για τα παιδιά και τον άντρα της. Μάλιστα, σε κάθε της εμφάνιση δείχνει το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Η ιταλίδα καλλονή Michela Quattrociocche είναι η σύζυγος του Ιταλού ποδοσφαιριστή Alberto Aquilani. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και ζουν στην Λισαβόνα όπου εκείνος παίζει μπάλα σε ομάδα. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο κόρες και όσο περνάει ο καιρός δένονται όλο και περισσότερο.

Η Lena Johanna Gercke εργάζεται ως μοντέλο και παρουσιάστρια στην γερμανική τηλεόραση και είναι η γυναίκα του Γερμανού ποδοσφαιριστή Sami Khedira, ο οποίος από το 2009 είναι ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικης Γερμανίας.

Η Ann Kathrin Brommel είναι μοντέλο και τραγουδίστρια. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημη από την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Mario Gotze όπου είναι μαζί από το 2012.

H 28χρονη Ana Ivanoviz είναι διάσημη τενίστρια και παντρεμένη με τον παίκτη της Manchester United, Bastian Schweinsteinger. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2014 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο που μας πέρασε. Η καριέρα της όσο περνάει ο καιρός εκτοξεύεται στα ύψη και οι τραπεζικοί της λογαριασμοί όσο πάνε και αυξάνονται.

Η Victoria Varga είναι μοντέλο και πανέμορφη και έχει κλέψει την καρδιά του Grazziano Pele. Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν τέσσερα χρόνια μέσα από το facebook. Μάλιστα, όταν το νεαρό μοντέλο δέχτηκε να βγει ραντεβού μαζί του , τότε εκείνος της πρόσφερε 100 τριαντάφυλλα.

Τέλος, η Melissa Satta είναι ακόμη μια γυναίκα που έκλεψε την καρδιά ποδοσφαιριστή. Το μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Kevin Prince Boateng απέκτησαν ένα παιδάκι πριν δυο χρόνια και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο που μας πέρασε. Μάλιστα, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση είχε φωτογραφηθεί για πολλά αντρικά περιοδικά.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved