Όταν τα διαμάντια είναι παντοτινά και… στο γήπεδο!
G-Sports

Όταν τα διαμάντια είναι παντοτινά και… στο γήπεδο!

Ποια γυναίκα δεν γνωρίζει -όσο κανείς άλλος- ότι τα διαμάντια είναι παντοτινά;

«Diamonds Are Forever» η ταινία του Τζέιμς Μποντ που όλες θα θέλαμε να ήμαστε το κορίτσι του (ναι, η Γκλόρια Χέντρι ήταν η πρώτη αφροαμερικανή που υποδύθηκε το κορίτσι του Μποντ στην ομώνυμη ταινία) όμως, από τότε πέρασε πολύς καιρός.

«Diamonds are forever» και στο γήπεδο. «Διαμαντίδης, οε-οε-οε», τραγουδάω και μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φιλικό τουρνουά της χρονιάς με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού Superfoods, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ και της Μπαρτσελόνα Lassa και ξεχνάω ό,τι μπορείς να το δεις μόνο μέσα από το δέκτη!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, τιμά τον σπουδαίο αθλητή Δημήτρη Διαμαντίδη την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και θα είμαι εκεί. Θα είμαι εκεί για να πω ένα «αντίο» και ένα «ευχαριστώ» στον μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών, για να συγκινηθώ, να χειροκροτήσω και κυρίως, για να δω τη «λαμπερή» εκδήλωση βράβευσης του Δημήτρη Διαμαντίδη, που θα έχει ως κορύφωση την απόσυρση της ιστορικής φανέλας με το νούμερο 13 στην οροφή του ΟΑΚΑ!
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved