Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Μιχάλη Σηφάκη
G-Sports

Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Μιχάλη Σηφάκη

Τα περισσότερα ελληνικά και ξένα δηµοσιεύµατα ήθελαν τον Ελληνα διεθνή πορτιέρο Μιχάλη Σηφάκη να είναι ερωτευµένος µε γαλαζοαίµατη και συγκεκριµένα µε την ανιψιά του βασιλιά Φιλίππου και της βασίλισσας Ματθίλδης του Βελγίου, όπου ο ποδοσφαιριστής ζει µόνιµα καθώς αγωνίζεται µε την Κορτράικ. Όµως, την καρδιά του έχει κλέψει µια άλλη γυναίκα!

Πρόκειται για την 28χρονη Όλγα Στεφανίδη, η οποία εδώ και λίγο καιρό µονοπωλεί το ενδιαφέρον του 32χρονου τερµατοφύλακα.
Ο Ελληνας διεθνής γκολκίπερ δεν µας είχε συνηθίσει σε δηµόσιες εκδηλώσεις που θα αποκάλυπταν έστω και την παραµικρή λεπτοµέρεια για την προσωπική του ζωή, όµως φαίνεται ότι η ευτυχία που ζει στο πλευρό της νέας αγαπηµένης του τον έχει κάνει να αλλάξει. Χωρίς αναστολές πλέον, εκφράζει τον έρωτά του για την όµορφη σύντροφό του. Οι κοινές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια τους και τα αστεία βιντεάκια που «ανεβάζουν» στα social media αποδεικνύουν ότι ζουν τον απόλυτο έρωτα και το διασκεδάζουν. Χωρίς να παίζουν κρυφτό απολαµβάνουν τη σχέση τους που κρατά εδώ και λίγους µήνες. Η γνωριµία του ζευγαριού έγινε µέσω κοινών φίλων, το περασµένο Πάσχα. Ο διεθνής τερµατοφύλακας εντυπωσιάστηκε από την οµορφιά και την έντονη προσωπικότητα της Όλγας και εκείνη από το χιούµορ, τη γοητεία και τον δυναµισµό του. Αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για να τους φέρουν κοντά και να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον. Η απόσταση, όµως, που εξαρχής µπήκε ανάµεσά τους, καθώς ο Σηφάκης ζει µόνιµα στο Βέλγιο λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων και εκείνη µόνιµα στην Ελλάδα, έβαζε φρένο στην εξέλιξη της σχέσης τους. Ωστόσο, η επικοινωνία τους δεν σταµάτησε λεπτό και τελικά η Όλγα και ο Μιχάλης «υπέκυψαν» στα έντονα συναισθήµατα που είχαν αρχίσει να µοιράζονται, χωρίς να υπολογίζουν χιλιοµετρικές αποστάσεις, σύμφωνα με τη real. Από τότε, εκείνη κάνει συχνά ταξίδια στο Βέλγιο προκειµένου να βρεθεί στο πλευρό του αγαπηµένου της, ενώ, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του Ελληνα πορτιέρο, ταξιδεύουν µαζί σε ευρωπαϊκές µητροπόλεις. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που «ανέβασαν» πρόσφατα απ’ το ροµαντικό ταξίδι που έκαναν στο Παρίσι.

Όµως και στο Βέλγιο δείχνουν να περνούν υπέροχα µαζί. Τους αρέσει να βγαίνουν για φαγητό σε φηµισµένα εστιατόρια του Κορτράικ και να απολαµβάνουν ξέγνοιαστες βόλτες στην όµορφη πόλη. Συχνά η Όλγα και ο Μιχάλης συναντούν τον συµπαίκτη του τερµατοφύλακα, τον Θανάση Παπάζογλου, και τη σύντροφό του Βασιλική Τσιρογιάννη, που ζουν επίσης µόνιµα στο Βέλγιο. Οι τέσσερίς τους κάνουν πολύ καλή παρέα, όποτε το πρόγραµµα των δύο ποδοσφαιριστών το επιτρέπει. Η σχέση του ζευγαριού πηγαίνει τόσο καλά που οι φίλοι της Ολγας δεν αποκλείουν να πάρει σύντοµα την απόφαση να µετακοµίσει µόνιµα στο Βέλγιο, εκεί που «χτυπάει» η καρδιά της από έρωτα για τον Μιχάλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved