Άννα Κορακάκη: Προπόνηση ξανά σε… αποθήκη
G-Sports

Άννα Κορακάκη: Προπόνηση ξανά σε… αποθήκη

Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη προπονείται και πάλι... σε αποθήκη.

Μπορεί να επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έχοντας κρεμασμένα στον λαιμό της δύο μετάλλια, αφού κατόρθωσε να κατακτήσει την πρώτη και τη δεύτερη θέση στη σκοποβολή, ωστόσο όχι μόνο δεν άλλαξε τίποτα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονείται, αλλά αυτές μάλλον έγιναν και χειρότερες.

Όταν επέστρεψε στη Δράμα, όπου ζει και προπονείται, δεν βρήκε ούτε το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που είχε φτιάξει ο πατέρας και προπονητής της, μιας και ο δήμος αποφάσισε να το κατεδαφίσει, προκειμένου να της φτιάξει άλλο. Δυστυχώς, αντί του σύγχρονου σκοπευτηρίου που υποτίθεται πως θα χτιζόταν, η νεαρή αθλήτρια αυτό το διάστημα, όπως αναφέρει η Secret κάνει προπόνηση στα πυροβόλα όπλα σε μια αποθήκη που της παραχώρησε ο δήμος, όπου έχουν στηθεί δύο στόχοι, ενώ για τα αεροβόλα προπονείται σε ένα υπόγειο όπου στεγάζεται ο γυμναστικός σύλλογος που έχουν ιδρύσει απόστρατοι αστυνομικοί και της παραχωρούν για να μπορεί να προετοιμάζεται για τους αγώνες της.

«Δεν έχουμε ακόμη προπονητήριο. Για να στηθεί ένα σκοπευτήριο, χρειάζεται αρκετός χρόνος, δεν είναι τόσο απλό», δηλώνει, ο πατέρας της Άννας Κρρακάκη, Τάσος.

«Κάνουμε προπόνησες μια αποθήκη που μας παραχώρησε ο δήμος. Εκεί μέσα έχουμε βάλει δύο στόχους για να μπορούμε να δουλεύουμε τα πολυβόλα. Τίποτα άλλο», τονίζει και σημειώνει: «Η προπόνηση για τα αεροβόλα γίνεται εκεί όπου γινόταν, στον σύλλογο των αστυνομικών. Είναι υπόγειο και έχει αρκετή υγρασία, αλλά από το τίποτα είναι προτιμότερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved