Ο βασιλιάς του τένις στην Ελλάδα για διακοπές! (φωτό)
G-Sports

Ο βασιλιάς του τένις στην Ελλάδα για διακοπές! (φωτό)

Τις ομορφιές της Ελλάδας απόλαυσε μαζί με τη σύζυγό του Μίρκα ο διάσημος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ. Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από τη Ζυρίχη χωρίς τα τέσσερα παιδιά του. Ελάχιστοι τους αναγνώρισαν, καθώς φρόντισαν να μην τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα.

Ο ζωντανός μύθος του τένις διανύει περίοδο αποθεραπείας μετά από τραυματισμό του στο γόνατο, στη διάρκεια βόλτας με τις δίδυμες κόρες του σε πάρκο της Μελβούρνης, τη Σαρλίν Ρίβα και τη Μίλα Ρόουζ, που είναι 7 χρόνων. Το ζευγάρι έχει και δίδυμους γιους, τον Λένι και τον Λίο, οι οποίοι είναι 2 ετών. Μπορεί ο τραυματισμός να του στοίχισε τη συμμετοχή του στο Grand Slam και στο World Tour του 2016, αλλά του έδωσε και την ευκαιρία να απολαύσει διακοπές με τη σύζυγό του στην Ελλάδα. Αμέσως μετά την άφιξή τους στην Αθήνα, έφυγαν για το Πόρτο Χέλι, όπου και κατέλυσαν σε ένα από τα πολυτελέστερα resorts, στο «Aman Zoe». Το επέλεξαν γιατί ήξεραν πως θα τους εξασφαλίσει την απομόνωση και τη χαλάρωση που χρειάζονται. Στη διάρκεια της μιας εβδομάδας που έμειναν στο Πόρτο Χέλι, αφέθηκαν στις μοναδικές παροχές του resort, σύμφωνα με τη real. Ξεκούραστοι και χαλαροί, την περασμένη Τετάρτη αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Ναύπλιο, προκειμένου να θαυμάσουν τις ομορφιές της αργολικής πρωτεύουσας. Εκεί, η παρουσία του διάσημου τενίστα έγινε αμέσως αντιληπτή απ’ τους ντόπιους, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να βγουν μαζί του μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν αρνήθηκε να ποζάρει, αλλά ζήτησε να μην αναρτηθούν οι φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πριν από την περασμένη Κυριακή, οπότε και θα επέστρεφε στην Ελβετία. Σε αντίθεση με την απομόνωσή του στο Πόρτο Χέλι, στο Ναύπλιο το ζεύγος Φέντερερ έδειξε να έχει ανάγκη από εξωστρέφεια και κοινωνικότητα, γι’ αυτό και επιδόθηκε σε ατέλειωτες βόλτες στα στενά της πόλης, επιλέγοντας μάλιστα και ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για το μεσημεριανό του γεύμα. «Ο βασιλιάς του τένις», όπως πολλοί τον χαρακτηρίζουν, μαζί με τη γοητευτική σύζυγό του γευμάτισαν στο εστιατόριο «Αραπάκος», που φημίζεται για τους θαλασσινούς μεζέδες και τα φρέσκα ψάρια του. Οι διακοπές του ερωτευμένου ζευγαριού, που γνωρίστηκε και αντάλλαξε το πρώτο του φιλί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, συνεχίστηκαν στη Ζυρίχη, όπου μαζί με τα τέσσερα παιδιά του επισκέφτηκε κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ελβετίας.

Oσοι συναναστρέφονται τον διάσημο τενίστα μιλούν για έναν ευτυχισμένο οικογενειάρχη και έναν τρυφερό πατέρα. Σύντομα, όμως, θα λάβουν τέλος οι ξέγνοιαστες στιγμές τους, καθώς ο Φέντερερ θα πρέπει να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ετοιμάσει βαλίτσες για το Ντουμπάι, όπου θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να επιστρέψει δυναμικά στα αγωνιστικά του καθήκοντα στις αρχές Ιανουαρίου. Τότε θα αγωνιστεί στο ανεπίσημο Hopman Cup μαζί με τη συμπατριώτισσά του και επίσης διάσημη τενίστρια Μπελίντα Μπέντσιτς στο Περθ της Αυστραλίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved