Δεν πάει ο νους σας με τι ασχολείται ο γιος της Πατουλίδου…
G-Sports

Δεν πάει ο νους σας με τι ασχολείται ο γιος της Πατουλίδου…

Δεν πάει ο νους σας με τι ασχολείται ο 18χρονος γιος της Βούλας Πατουλίδου… 

Ο νεαρός ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του. Ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης, από τον γάμο της με τον Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη, διαπρέπει στον αθλητισμό και μάλιστα στο εξωτερικό, αφού αναμένεται τα επόμενα χρόνια να κλέψει την παράσταση ως τερματοφύλακας σε μεγάλη ομάδα. Η Ολυμπιονίκης, αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης μίλησε στο Secret για την απόφαση του γιου της να φύγει από την Ελλάδα.

«Ο μικρός τέσσερις μήνες πριν δώσει εξετάσεις στην Γ' Λυκείου, και με καλές προοπτικές, μου είπε: "Μαμά, θέλω να φύγω Αμερική". Με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε: "Τι λες;"". Είναι το μοναχοπαίδι μου και πάγωσε η ραχοκοκκαλιά μου όταν μου το είπε. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα: "Εγώ 18 χρονών δεν ρώτησα κανέναν". Ο Γιώργος είναι 18 χρονών και είναι στο Gannon University, στην πόλη Erie της Πενσιλβάνιας από τις 10 Αυγούστου. Παίζει στην πρώτη ομάδα του κολεγίου. Κάνει σπουδές με αντικείμενο τον αθλητισμό. Εχει πάρει υποτροφία ως τερματοφύλακας και η δήλωση μου προς αυτόν είναι: "Μην την χάσεις, γιατί αλλιώς ή θα πλένεις πιάτα εκεί για να βγάλεις τα έξοδα ή θα γυρίσεις Ελλάδα".

Ο Γιώργος έπαιζε στη Θεσσαλονίκη ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας από την Δ' Δημοτικού. Ήταν συνειδητοποιημένος να κάνει αυτό. Από τη στιγμή που είναι δική του απόφαση και τη στηρίζει είμαι υπερήφανη για αυτόν. Μου θυμίζει εμένα». Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως όταν έμεινε έγκυος στον Γιώργο, είδε τον Χριστό.

«Ο Γιώργος είναι το μοναδικό πράγμα στη ζωή μου που απέκτησα εύκολα παρά τα όποια αρνητικά συγκεκριμένα δεδομένα. Είδα και όνειρο την ημέρα που τον "έπιασα" το χέρι του Χριστούλη. θεωρώ ότι είναι από αυτά τα παιδιά που χρειάζονταν ενθάρρυνση από τους εκπαιδευτικούς για να βρουν τον δρόμο τους και να έχουν αυτοπεποίθηση».

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος έκανε και το πρώτο του τατουάζ και η Βούλα Πατουλίδου αποκαλύπτει πώς της το ανακοίνωσε. «Πάντα ήθελε να κάνει ένα τατουάζ. Συγκεκριμένα, ήθελε να κάνει εμένα με τη σημαία στην πλάτη του. Και του είπα: "Ποιο κορίτσι θα ανέχεται να βλέπει τη μάνα σου στην πλάτη σου;". Πριν από τρεις εβδομάδες, ήμουν στη Γερμανία και έρχεται στο αεροδρόμιο για επιστροφή στην Ελλάδα. Και μου στέλνει μήνυμα στο κινητό: "Έκανα τατουάζ". Του είπα "μπορώ να το δω;" και μου έστειλε τη φωτογραφία. Γράφει: "Εσύ είσαι το κλειδί για τη ζωή που αναζητάς". Του απάντησα ότι είναι εξαιρετικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved