Ρομαντικό ραντεβού στο Μιλάνο
G-Sports

Ρομαντικό ραντεβού στο Μιλάνο

Η κορυφαία τενίστρια Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία διαπρέπει στα διεθνή γήπεδα, εδώ και έναν χρόνο ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του επίσης σπουδαίου τενίστα αγαπημένου της, του Ολλανδού Ματιέ Μίντελκουπ.

Η 23χρονη τενίστρια, που κατάγεται από την Αξιούπολη Παιονίας, και ο αγαπημένος της έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πρακτικό πρόβλημα στη σχέση τους: τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν. Εκείνος έχει ως βάση του την Ολλανδία, ενώ η Βαλεντίνη την Ελλάδα.

Επιπλέον, έχουν πολύ σκληρό καθημερινό πρόγραμμα και οι αθλητικές τους απαιτήσεις δεν τους επιτρέπουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί. Συνήθως ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για να συμμετάσχουν σε τουρνουά. Ωστόσο, έχουν βρει τον δικό τους τρόπο να κρατάνε ζωντανή τη σχέση τους. Πέρα από τα μέσα επικοινωνίας και τις συναντήσεις τους σε διεθνή τουρνουά, φροντίζουν να κανονίζουν ρομαντικά ραντεβού σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν, όπως αναφέρει η Real να κάνουν ένα ταξίδι στο Μιλάνο για να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να ζήσουν όμορφες στιγμές. Εκτός από ψώνια, το πρόγραμμα του ερωτευμένου ζευγαριού είχε πολλές βόλτες στην όμορφη ιταλική πόλη. Φωτογραφήθηκαν μπροστά από τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου και την Πιάτσα ντελ Ντουόμο, ενώ επισκέφτηκαν τη Ικάλα του Μιλάνου και περπάτησαν στο Πάρκο Σεμπιόνε. Ρομαντικά δείπνα με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις συμπλήρωσαν το ρομαντικό τους ταξίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved