Ποια Καινούργιου; Αυτή είναι η αγαπημένη του Τζαβέλλα!
G-Sports

Ποια Καινούργιου; Αυτή είναι η αγαπημένη του Τζαβέλλα!

Τι κι αν η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα! Η επανασύνδεση της Μις Ελλάς 2012 Αθηνάς Πικράκη και του άσου του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα είναι γεγονός. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η μελαχρινή καλλονή μπορεί να πέρασαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, όλα όμως δείχνουν ότι το ζευγάρι είναι μαζί και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Φαίνεται πως η όμορφη Αθηνά δεν ξεμπλέκει εύκολα από τα «δίχτυα» του γοητευτικού αμυντικού, αφού, σύμφωνα με τη real, άφησε μια για πάντα πίσω της το παρελθόν και όσα ακούστηκαν για τη φημολογούμενη σχέση του διεθνούς ποδοσφαιριστή με γνωστή παρουσιάστρια και έδωσε μία ακόμη ευκαιρία σε αυτήν την τόσο «εκρηκτική» σχέση.
Μία και μόνο εμφάνιση της μελαχρινής καλλονής στη συμπρωτεύουσα, λίγο καιρό πριν, ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες για την επανασύνδεσή της με τον άσο των γηπέδων. Μια δεύτερη συνάντησή τους, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace» της Θεσσαλονίκης, την ημέρα που ο Γιώργος Τζαβέλλας έπαιζε στο γήπεδο της Τούμπας, επιβεβαιώνει τις φήμες. «Καθόλου τυχαία δεν ήταν η εμφάνιση της Αθηνάς στη Θεσσαλονίκη. Αποχαιρέτησε τον Γιώργο πριν από τον μεγάλο αγώνα, ενώ λίγες ημέρες πριν ήταν μαζί», υποστηρίζει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του πανέμορφου μοντέλου και συμπληρώνει: «Το ζευγάρι ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός ότι είναι και πάλι μαζί, καθώς αυτή τη φορά και οι δύο θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους». Ωστόσο, η Αθηνά δεν άντεξε και έδειξε τον ενθουσιασμό της για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο αγαπημένος της στον αγώνα του με την Εθνική Ελλάδας απέναντι στη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, πριν από δύο εβδομάδες, ποστάροντας στο Instagram σχετικό δημοσίευμα με το σχόλιο «Σ’ αγαπώ».
«Αιτία του χωρισμού τους ήταν η απόσταση, μιας και εκείνος λόγω αθλητικών υποχρεώσεων µε τον ΠΑΟΚ έπρεπε να ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνη, λόγω μόντελινγκ, έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα για την καριέρα της. Έτσι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ζευγάρι δεν κατάφερνε να περνάει πολύ χρόνο μαζί και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος», δήλωνε τον Ιανουάριο του 2015 άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι οι δυο τους επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς πριν προλάβουν να κλείσουν έξι μήνες σχέσης.
Η επανασύνδεση, όμως, δεν άργησε να έρθει, καθώς τρεις μήνες αργότερα κατάλαβαν ότι δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον. Κάτι που αποδείχτηκε πως δεν κράτησε για πολύ, καθώς η απόσταση μπήκε πάλι εμπόδιο στον έρωτά τους και ο δεύτερος χωρισμός έσκασε σαν βόμβα τον Αύγουστο του 2015. Οι κρίσεις στη σχέση τους διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ η απόσταση ήταν εκείνη που επιδείνωνε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους. Ωστόσο, το πάθος πάντα τους έβγαζε από το ερωτικό τους αδιέξοδο και κάθε φορά οι επανασυνδέσεις δεν αργούσαν να έρθουν.
Η γνωριμία του ζευγαριού είχε γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης, την ιδιαίτερη πατρίδα της Αθηνάς. Εκείνος μόλις είχε βγει από μακροχρόνια σχέση με το μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά, ενώ εκείνη είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Καπίνο, η οποία έριξε τίτλους τέλους το 2012.
Μέχρι το καλοκαίρι του 2020, που λήγει το συμβόλαιο του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ, το ζευγάρι ίσως καταφέρει να εκμηδενίσει την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καθώς, μέχρι στιγμής, φάνηκε πως το χιλιομετρικό χάσμα στάθηκε αρκετές φορές το βασικό εμπόδιο για τον έρωτά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved