O Κώστας Φορτούνης σε… τροχιά γάμου!
G-Sports

O Κώστας Φορτούνης σε… τροχιά γάμου!

Eίναι πολύ ερωτευµένοι και έχουν «χτίσει» µια υπέροχη σχέση, που χρόνο µε τον χρόνο γίνεται ακόµη πιο όµορφη και ουσιαστική. Ο µεσοεπιθετικός του Ολυµπιακού Κώστας Φορτούνης και η σύντροφός του Μαριέττα Ντρούγια -εκπαιδευτικός στο επάγγελµα- ζουν την ιδανικότερη περίοδο της ζωής τους και όπως όλα δείχνουν, µετά από πέντε χρόνια έρωτα και ευτυχίας, έχει φτάσει η στιγµή για να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους.

Τις φήµες προς αυτή την κατεύθυνση πυροδότησε η πρόσφατη επίσκεψη του ζευγαριού στη γενέτειρά του, στα πατρικά σπίτια του Κώστα και της Μαριέττας.
Αρχικά οι δύο ερωτευµένοι βρέθηκαν στα Τρίκαλα, στον αδελφό του ποδοσφαιριστή, τον Θοδωρή Φορτούνη, ο οποίος αγωνίζεται µε τα χρώµατα της οµάδας των Μετεώρων, και ύστερα έφυγαν για την Καλαµπάκα προκειµένου να συναντήσουν τους γονείς τους, καλούς φίλους και στενούς συγγενείς. Η εµφάνιση του άσου των «ερυθρολεύκων» και της συντρόφου του στο γήπεδο της Αγίας Μονής, όπου παρακολούθησαν την αναµέτρηση του τοπικού Αρη µε την οµάδα των Μετεώρων, ξάφνιασε ευχάριστα τους φιλάθλους που πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Όµως πιο πολύ ξάφνιασε η παρουσία της εντυπωσιακής Μαριέττας, η οποία τόσα χρόνια κοντά στον αγαπηµένο της, έχει αγαπήσει κι εκείνη το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και θέλησε να τον ακολουθήσει στο γήπεδο. Μετά τον αγώνα, το ζευγάρι µαζί µε τον αδελφό του ποδοσφαιριστή πήγαν για φαγητό και αργότερα συνάντησαν φίλους. Οι δυο τους ζουν αρµονικά µαζί από την πρώτη στιγµή της γνωριµίας τους. Η όµορφη εκπαιδευτικός και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχουν βρει τις ισορροπίες τους και είναι τόσο αχώριστοι που µοιάζουν σαν να είναι ήδη παντρεµένοι. Το µόνο που λείπει είναι να γίνει και τυπικά ένας γάμος ανάµεσά τους, για να δουν και τους γονείς τους -που επιµένουν για πολλά εγγονάκια- να χαµογελούν από ευτυχία. Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες µάλιστα, ο άσος του Ολυµπιακού και η µελαχρινή σύντροφός του έχουν αρχίσει ήδη να συζητούν το ενδεχόµενο να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήµα παρακάτω. Και αυτό γιατί αισθάνονται οι ίδιοι πια την ανάγκη και όχι γιατί το οικογενειακό τους περιβάλλον επιµένει να τους δει να αποκτούν σύντοµα τη δική τους οικογένεια µε πολλά παιδιά. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια που οι δυο τους είναι µαζί, δεν έχουν επιτρέψει σε κανέναν να «εισβάλει» στην προσωπική τους ζωή. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ενώ ο Κώστας ανήκει στα αγαπηµένα παιδιά των ΜΜΕ, η σχέση του δεν έχει «καεί» από τα φώτα και τους φωτογραφικούς φακούς, ούτε πρωταγωνιστεί σε πρωτοσέλιδα, καθώς επιθυµία τόσο του ίδιου όσο και της συντρόφου του είναι να µην προκαλούν. Ακόµα και τώρα που σκέφτονται σοβαρά να παντρευτούν και να ξεκινήσουν την οργάνωση του γάµου τους, σύμφωνα με τη real, δεν έχουν µοιραστεί µε κανέναν άνθρωπο -ακόµα και του πολύ στενού κύκλου τους- οποιαδήποτε λεπτοµέρεια για την πιο όµορφη ηµέρα της ζωής τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved