Κυριακοπούλου: «Έμεινα έγκυος αμέσων μόλις επέστρεψα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο»
G-Sports

Κυριακοπούλου: «Έμεινα έγκυος αμέσων μόλις επέστρεψα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μιλά για την εγκυμοσύνη της. 

«Έμεινα έγκυος αμέσων μόλις επέστρεψα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου η ατυχία δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ τελικά λόγω ενός τραυματισμού. Συμβαίνει σε πολλές αθλήτριες να χαλαρώνουν-και να αφήνονται μετά τη συμμετοχή τους σε μεγάλους αγώνες. Χαίρομαι γιατί η εγκυμοσύνη ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Είμαι έτοιμη να βγάλω τκ φόρμες και να εγκαταλείψω τους στίβους μέχρι να γεννήσω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και επ' ουδενί εννοεί ότι το αντίο που λέει στους αγωνιστικούς χώρους σήμερα θα είναι οριστικό. Άλλωστε, ο αθλητισμός είναι, όπως ξεκαθαρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη, ολόκληρη η ζωή της. «Δεν είμαι ακόμη διατεθειμένη να βάλω τέλος σε μια καριέρα που έχει περαιτέρω περιθώρια εξέλιξης. Είναι ωραίο να συνδυάζεις πράγματα ώστε, εντέλει, να μη μένουν απωθημένα. Με βλέπω σε έναν χρόνο να κάνω προπόνηση έχοντας δίπλα και το παιδί μου. θα φοράμε και σι δύο φόρμες και θα τρέχουμε», λέει.

Η Νικόλ δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του παιδιού και μάλιστα δεν θα ήθελε να το μάθει ώστε να μη χαλάσει η έκπληξη. Και οι συγγενείς βέβαια έχουν ενθουσιαστεί σχεδόν όσο και η ίδια η μέλλουσα μητέρα - αν όχι περισσότερο. «Ο παππούς μου βιώνει μια μοναδική συγκίνηση», αναφέρει η Νικόλ και συμπληρώνει ότι «ίσον για εκείνον να είναι και το σημαντικότερο μετάλλιο της ζωής μου. Για εμένα θα είναι το πρώτο παιδί και για εκείνον το πρώτο δισέγγονο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved