Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο γιος του…
G-Sports

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο γιος του…

Μια μεγάλη διάκριση για εκείνον. 

Παγκόσμιος πρωταθλητής Δυναμικού Τριάθλου κατάφερε να στεφθεί ο γιος του θρυλικού Γιώργου Τρομάρα, Κώστας, ανάμεσα σε 2500 αθλητές από όλο τον κόσμο. Σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου, στην παγωμένη Ρωσία, ο Κώστας Τρομάρας άκουσε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας να παίζει από τα μεγάφωνα και τα μάτια του γέμισαν δάκρυα χαράς και περηφάνιας.

«Ήμασταν 2.500 αθλητές από 33 κράτη που λάβαμε μέρος. Η ελληνική αποστολή βγήκε δεύτερη σε όλο τον κόσμο και εγώ προσωπικά απέσπασα τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, με τρία χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια» τόνισε στην Freddo.

«Είμαι σαφώς πολύ ικανοποιημένος και γεμάτος υπερηφάνεια για όσα καταφέραμε ως Ελλάδα. Ακούγαμε τον εθνικό μας ύμνο και δακρύζαμε από συγκίνηση», λέει, ενώ δίπλα του είναι ο πατέρας του και μέντορας του, ο θρυλικός Γιώργος Τρομάρας, ο οποίος επιθυμεί να μιλήσει για τον μονάκριβο γιο του. «Είμαι πολύ περήφανος για τον γιο μου. Νιώθω μια απέραντη ευτυχία που μπόρεσε ο Κώστας να κάνει έναν τόσο μεγάλο άθλο με τα χρώματα της Ελλάδας. Μπορεί όλο αυτό το ήταν δύσκολα τα πράγματα και να χρειαζόταν πολλή πειθαρχία, ωστόσο το αποτέλεσμα μετράει».

Πώς αισθάνθηκε για τη μεγάλη αυτή επιτυχία του. «Ήταν για μένα μία μοναδική εμπειρία, Είχα καιρό να αγωνιστώ και αυτό ήταν κάτι το συναρπαστικό, με ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Για έξι μήνες προετοιμαζόμουν σκληρά, γιατί ήθελα να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα. Και τα κατάφερα. Και νομίζω πως η μαγική συνταγή είναι πολλές ώρες προπόνησης, καλό φαγητό και ξεκούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας», επισημαίνει, ενώ όταν τον ρωτάμε αν την ελληνική αποστολή ακολούθησε και ο θρυλικός πατέρας του, απαντάει αρνητικά. «Ο πατέρας μου έπρεπε να μείνει στο γυμναστήριο και να το φροντίζει. Με ακολούθησαν οι τρεις επιστήθιοι φίλοι μου. Το μετάλλιο αυτό θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου. Για μένα είναι το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved