Σηφάκης-Στεφανίδη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα
G-Sports

Σηφάκης-Στεφανίδη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Ο Μιχάλης Σηφάκης και η αγαπηµένη του Όλγα Στεφανίδη, αφού πέρασαν αξέχαστα Χριστούγεννα στο γιορτινό Λονδίνο υποδέχθηκαν ερωτευµένοι το νέο έτος στην Αθήνα.

«Ο καλύτερος τρόπος να πεις αντίο στο 2016... Μία από τις οµορφότερες στιγµές µου», έγραψε ο διεθνής τερµατοφύλακας στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας τους, την οποία ανέβασε το βράδυ της παραµονής της Πρωτοχρονιάς, δείχνοντας πραγµατικά ευτυχισµένος. Στη φωτογραφία το ζευγάρι απεικονίζεται να κάθεται δίπλα-δίπλα και να απολαµβάνει το γιορτινό τραπέζι, χωρίς όµως ο Μιχάλης να αποκαλύπτει αν βρίσκονται στο πατρικό του ή σε εκείνο της αγαπηµένης του.
Οι δυο τους, πλέον, µοιράζονται τα πάντα και ατενίζουν µαζί το µέλλον. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον τόσο του ποδοσφαιριστή της βελγικής οµάδας Κορτράικ, όσο και της Όλγας, που θεωρούν δεδοµένο ότι το 2017 θα παντρευτούν. Μάλιστα, οι φίλοι τους υποστηρίζουν πως σκοπεύουν να παντρευτούν το ερχόµενο καλοκαίρι στην Κρήτη, τόπο καταγωγής και αγαπηµένο προορισµό του ποδοσφαιριστή.
Ο 32χρονος Έλληνας τερματοφύλακας και η 28χρονη σύντροφός του άφησαν για λίγο το Βέλγιο, όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια λόγω των ποδοσφαιρικών του υποχρεώσεων µε την οµάδα Κορτράικ, και ταξίδεψαν στη βρετανική πρωτεύουσα για να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μάλιστα, ανέβασαν και µια φωτογραφία τους στο Instagram από την Tower Bridge. Εκεί είχαν ξαναβρεθεί και πριν από περίπου ενάµιση µήνα µαζί µε φίλους τους, τον Παναγιώτη Κονέ και την αγαπηµένη του Χριστίνα Στεφανίδη, αλλά και τον Γιώργο Σαµαρά, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι ο κουµπάρος τους.
Με δεδοµένο ότι στο παρελθόν ο Μιχάλης απέφευγε να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, η δηµοσιοποίηση προσωπικών στιγµών µε την αγαπηµένη του αποτελεί -για όσους τον γνωρίζουν καλά- ένδειξη ότι η σχέση του µε την Όλγα έχει προοπτικές, σύμφωνα με τη real. Πλέον, στα social media φιγουράρουν αρκετές φωτογραφίες του µαζί της, όπως αυτή που ανήρτησε από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, µε εκείνη να κάθεται στα πόδια του και να τον κοιτάζει στα µάτια µε λατρεία, σε έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας, δείχνοντας πραγµατικά ευτυχισµένη. Άλλωστε, έτσι ζουν και την καθηµερινότητά τους µαζί, µε την Όλγα να έχει εγκατασταθεί πλέον στο Βέλγιο για να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, έχοντας αφήσει πίσω τις δυσκολίες που έφερνε η απόσταση τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, όταν εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα και εκείνος στο Βέλγιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved