Μπρούνο Τσιρίλο-Έλενα Ασημακοπούλου: Τι συνέβη και ήρθαν... τετ α τετ με αστυνομικό;
G-Sports

Μπρούνο Τσιρίλο-Έλενα Ασημακοπούλου: Τι συνέβη και ήρθαν... τετ α τετ με αστυνομικό;

Μία από τις πιο όµορφες περιόδους του γάµου τους δείχνουν να διανύουν ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου, οι οποίοι φέτος συµπληρώνουν δέκα χρόνια που είναι µαζί. Τι συνέβη όμως και ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" σε τετ α τετ με αστυνομικό στην Κηφισιά; 

Η Έλενα και ο Μπρούνο εθεάθησαν πριν από µερικές ηµέρες στο κέντρο της Κηφισιάς να απολαµβάνουν τον περίπατό τους στους εµπορικούς δρόµους της πόλης. Μάλιστα, τη βόλτα του ζευγαριού διέκοψε για λίγο ένας αστυνοµικός, ο οποίος τους πλησίασε για να µιλήσει µε τον ποδοσφαιριστή.
Ο Μπρούνο Τσιρίλο φυσικά έδειξε ενθουσιασµένος και µε χαρά µίλησε µαζί του, πριν συνεχίσει τη βόλτα του, κρατώντας από το χέρι την αγαπηµένη του σύζυγο. Άγνωστο παραµένει αν ο άλλοτε άσος των γηπέδων θα συνεχίσει σε προπονητικό επίπεδο την καριέρα του, όµως το σίγουρο είναι πως η ζωή του µε τη γυναίκα του και την κόρη του θα µοιράζεται ανάµεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Μπορεί ο Μπρούνο να θεωρεί τη χώρα µας δεύτερο σπίτι του, όµως θέλει να επισκέπτεται συχνά την οικογένειά του στην Ιταλία για να κρατάει επαφή η µικρή µε τους συγγενείς του, αλλά και για να γνωρίσει τα µέρη όπου εκείνος γεννήθηκε και µεγάλωσε, σύμφωνα με τη real.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο το 2007, παντρεύτηκαν το 2010 και πλέον έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους για να αφιερώσει ο ένας στον άλλον και φυσικά στη µικρή τους κόρη, την 6χρονη Μαρία-Ροζάρια. Εκείνος, εδώ και αρκετό καιρό, έχει «κρεµάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, γράφοντας τον επίλογο σε µία λαµπρή καριέρα στα γήπεδα, ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε να µην φορτώσει την καθηµερινότητά της µε πολλές επαγγελµατικές υποχρεώσεις, προκειµένου να απολαύσει αυτή την ήρεµη περίοδο µαζί µε την οικογένειά της. Έτσι, εµφανίζεται µόνο στην παιδική παράσταση του θεάτρου «Άνεσις» και στο έργο «Ολόγυρα, ολότελα, ολόιδιοι», έχοντας την ανάγκη να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, που, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, είναι η µεγαλύτερή της κατάκτηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved