Μαρία Τσουρή: Μιλάει για τον ερχομό του δεύτερου γιου της και δηλώνει «Ίσως κάνουµε και τρίτο παιδί»
G-Sports

Μαρία Τσουρή: Μιλάει για τον ερχομό του δεύτερου γιου της και δηλώνει «Ίσως κάνουµε και τρίτο παιδί»

Τη Μαρία Τσουρή τη γνωρίσαµε στο talent show του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» πριν από έξι χρόνια, όπου είχε κλέψει τις εντυπώσεις τόσο µε την εµφάνισή της όσο και µε τη θετική της ενέργεια.

Σχεδόν έναν χρόνο µετά το παιχνίδι, η πρώην αθλήτρια της υδατοσφαίρισης γέννησε τον πρώτο της γιο, καρπό του έρωτά της µε τον µπασκετµπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο, µε τον οποίο παντρεύτηκαν δύο χρόνια µετά τον ερχοµό του παιδιού τους. Πριν από περίπου έναν µήνα, έφερε στον κόσµο και το δεύτερο παιδί τους, εµπειρία για την οποία δηλώνει στη Real: «Η ζωή µε δύο παιδιά είναι τροµερή! Η αγάπη µεγαλώνει. ∆ιπλασιάζεται! Πριν από τον µικρό νόµιζα ότι η καρδιά µου δεν έχει άλλο χώρο, αλλά τελικά η αγάπη δεν έχει όρια. Η ζωή µας είναι εύκολη, γιατί ο µεγάλος είναι πέντε χρόνων και γενικά είναι ένα εύκολο παιδί. ∆εν δείχνει να ζηλεύει, όµως κι εγώ προσπαθώ να µοιράζω τον χρόνο του, ώστε να µη νιώσει ότι κάτι άλλαξε και ότι µε χάνει. Νοµίζω ότι κρατάµε καλά τις ισορροπίες».
Η σηµαντική βοήθεια του συζύγου της στο σπίτι είναι ένας από τους παράγοντες που κάνουν τη Μαρία να µην αποκλείει το ενδεχόµενο ενός τρίτου παιδιού. «Ο Παναγιώτης µε βοηθάει παρά πολύ, όταν βέβαια είναι σπίτι. Λόγω αγώνων λείπει κάθε εβδοµάδα και µένει έτσι και αλλιώς εκτός Αθηνών. Στο πρώτο παιδί, που ήταν κοντά µας, τα περισσότερα τα έκανε εκείνος. Τώρα τα κάνω εγώ, αλλά το απολαµβάνω γιατί νοµίζω ότι στο δεύτερο παιδί είσαι πολύ πιο ώριµη, πιο κατασταλαγµένη και ξέρεις τι περιµένεις να ζήσεις. Ίσως κάνουµε και τρίτο παιδί, αλλά δεν µπορώ να συζητάω κάτι τέτοιο τώρα. Πριν από 20 ηµέρες γέννησα και είναι πολύ νωρίς», εξηγεί η όµορφη πολίστρια.
Η Μαρία κατάλαβε από την πρώτη στιγµή ότι ο Παναγιώτης είναι ο άντρας της ζωής της. «Από τις πρώτες ηµέρες κιόλας κατάλαβα ότι ο Πάνος είναι αυτό που έψαχνα. Πλέον µου το επιβεβαιώνει κάθε ηµέρα! Η συνταγή ανάµεσα σε εµένα και τον Πάνο είναι επιτυχηµένη, οπότε τέτοια παιδιά θα ήθελα πολλά. Τα παιδιά µού έχουν προσφέρει την ολοκλήρωσή µου ως γυναίκας και ως ανθρώπου. Έχοντας δίπλα µου έναν σύζυγο που µε αγαπάει και κατανοεί τις ανάγκες µου, απολαµβάνω όλες τις στιγµές τους και νιώθω γεµάτη και ευτυχισµένη κάθε στιγµή. Νοµίζω ότι η πραγµατικότητα έχει ξεπεράσει τα όνειρά µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved