Μπάσκετ Γυναικών: Χάλκινο από… χρυσάφι!
G-Sports

Μπάσκετ Γυναικών: Χάλκινο από… χρυσάφι!

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να κάνει μία ακόμα μεγάλη υπέρβαση, καθώς αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωμπάσκετ από την Γαλλία, αλλά έχει ακόμα μια σημαντική πρόκληση μπροστά της, τη «μάχη» κόντρα στο Βέλγιο για το χάλκινο μετάλλιο.

Το «συγκρότημα» του Κώστα Κεραμιδά ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (25/6) στις 19:00 (ΕΡΤ1) θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης και στόχος είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης, η οποία θα φέρει το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο στην ιστορία της.

Οι παίκτριες της εθνικής δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, που διεξάγεται στην Τσεχία, καθώς στον δεύτερο ημιτελικό με την Γαλλία, κάποιες λάθος αποφάσεις των διαιτητών προς το τέλος και μερικά μεγάλα σουτ από τις «μπλε», έκριναν τον αγώνα. Όμως, η Εθνική Ελλάδας έχει την ευκαιρία να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μία απίστευτη διαδρομή στην διοργάνωση και να επιστρέψει στην… βάση της με το χάλκινο που θα είναι από… χρυσό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved