Μαρία Σάκκαρη: «Εχω ελάχιστους φίλους και αυτοί δεν είναι Έλληνες»
G-Sports

Μαρία Σάκκαρη: «Εχω ελάχιστους φίλους και αυτοί δεν είναι Έλληνες»

Πριν από περίπου 4 χρόνια, σε ηλικία 18 ετών, η Μαρία Σάκκαρη πήρε την απόφαση να μεταναστεύσει στην Ισπανία προκειμένου να την αναλάβει ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. 

Διότι, όπως πίστευε η ίδια, είτε θα έκανε το επόμενο βήμα, είτε θα αρκούνταν μόνο στον τίτλο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

«Η εγκατάσταση μου στη Βαρκελώνη έγινε σταδιακά. Στην αρχή πήγα για ένα μικρό διάστημα και επιστρέφονται ήμουν έτοιμη για την οριστική αναχώρηση, θυμάμαι πολύ καλά την ημέρα που έβαλα όλα τα πράγματα μου μέσα σε μια βαλίτσα και αποχαιρέτησα τους γονείς μου και τα δύο μου αδέλφια. Μια νέα ζωη ανοιγόταν μπροστά μου και ήμουν-έτοιμη γι' αυτή» είπε στο Πρώτο Θέμα.

Εκτοτε η καθημερινότητά της είναι γεμάτη προπονήσεις και μετακινήσεις. «Ζω μια πολύ απλή ζωή, με προπονήσεις, καθημερινή προσπάθεια και προετοιμασία για τους μεγάλους αγώνες. Βρίσκομαι συνεχώς σε κίνηση με μια βαλίτσα στο χέρι. Εχω ελάχιστους φίλους και αυτοί δεν είναι Έλληνες. Παρόλο που βγαίνουμε για φαγητό, ομολογώ ότι μου αρέσει περισσότερο η ζωή στο σπίτι. Η ζωή στην Ισπανία έχει μια κανονικότητα πολύ διαφορετική από αυτή της Ελλάδας, που εδώ και χρόνια δοκιμάζεται. Πάντως δεν ξενυχτώ, δεν πίνω και ξεκουράζομαι καλά για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του αθλήματός μου. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί στρατιωτική πειθαρχία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved