Ελληνική ψυχή: «Σφαλιάρα» της Εθνικής στους προκλητικούς Σκοπιανούς – Αποχώρησε από τον αγώνα
G-Sports

Ελληνική ψυχή: «Σφαλιάρα» της Εθνικής στους προκλητικούς Σκοπιανούς – Αποχώρησε από τον αγώνα

Αποδεικνύοντας πως η εθνική υπερηφάνεια δεν είναι ούτε «κουρελού» ούτε μια έννοια που μπορεί να καπηλεύεται ο οποιοσδήποτε κατά το δοκούν, η Εθνική Ομάδα Γυναικών Κ17 του χάντμπολ αποφάσισε χθες, Τρίτη (01/08/2017) να μην αγωνιστεί τελικά κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Σκοπίων (διοργανώτρια χώρα του Euro 2017), επειδή οι προπονήτες και οι συνοδοί της αντίπαλης ομάδας είχαν φορέσει μπλουζάκια με την ονομασία «Macedonia».

Η πρόκληση των Σκοπιανών ήταν καταφανής: Προσπάθησαν, για πολλοστή φορά, να συμμετέχουν σε μια αθλητική οργάνωση με αμιγώς πολιτικά και υπερεθνικιστικά κίνητρα, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Όπως έγινε γνωστό από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ), «Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, ο αρχηγός αποστολής Δημήτρης Χασεκίδης -σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή- ζήτησε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Μενέλαο Δανήλο να καλέσει τάιμ άουτ. Στην διάρκεια του τάιμ άουτ ζητήθηκε και πάλι από τους Σκοπιανούς να αλλάξουν τις μπλούζες τους. Προπονητές και συνοδοί της ΠΓΔΜ αρνήθηκαν και έτσι η ελληνική ομάδα αποχώρησε από τον αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved