Άρης Σοϊλέδης: Το καλοκαίρι των αποχωρισμών

Άρης Σοϊλέδης: Το καλοκαίρι των αποχωρισμών

Από πολύ μικρός θυμάται να έχει μονίμως στη σκέψη του το πότε θα βγει στις αλάνες της Θήβας να παίξει μπάλα καθώς ήταν το όνειρο του να γίνει ποδοσφαιριστής. Νιώθει πως έχει κάνει υπερήφανο το παιδί που ήταν κάποτε διότι δηλώνει πεισματάρης.

-Στον Ολυμπιακό δεν πρόλαβες τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, φέτος όμως θα είναι προπονητής σου στην Κέρκυρα. Έπαιξε ρόλο ότι θα συνεργαστείς μαζί του ώστε να πάρεις την απόφαση να πας εκεί;

«Ένας από τους κύριους λόγους που πήγα στην Κέρκυρα ήταν ο προπονητή μου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Χρόνια δείχνει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου κάτι το οποίο με τιμά ιδιαίτερα. Έτσι φέτος αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς παίκτες που έχουν ήδη δουλέψει μαζί του. Δεν έχω παρά να τον δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την Κέρκυρα;

«Οι στόχοι μου ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Να έχουμε μια αξιοπρεπή σεζόν και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Για ποιο λόγο αποχώρησες από την ΑΕΚ;

«Κοίταξα το καλύτερο για την καριέρα μου και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θεώρησα πως αυτό ήταν να αποχωρήσω από την ΑΕΚ».

-Θα γύριζες στον Ολυμπιακό. Τι αναμνήσεις έχεις από εκείνα τα χρόνια;

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Εκεί έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, πήρα καλές βάσεις και με βοήθησαν για την συνέχεια. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και λογικό κάθε ποδοσφαιριστής να θέλει να αγωνίζεται εκεί. Οι αναμνήσεις που έχω από τον Ολυμπιακό είναι ταυτόχρονα και μεγάλες εμπειρίες γιατί είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης με τον Τζόρτζεβιτς, τον Γκαλέτι, τον Νικοπολίδη και πολλούς άλλους. Επίσης είχα προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε».

Διαβάστε περισσότερα εδώ