Μάχη για την ζωή του δίνει ο Σουλεϊμάνογλου. Βρίσκεται στην εντατική σε τεχνητό κώμα
G-Sports

Μάχη για την ζωή του δίνει ο Σουλεϊμάνογλου. Βρίσκεται στην εντατική σε τεχνητό κώμα

Μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο θρυλικός αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλείμάνογλου. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και πλέον η ζωή του διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αφού η υγεία του επιδεινώθηκε σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο «Bakırköy Sadi Konuk» και πιθανότατα θα υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος.

"Ο εθνικός μας αρσιβαρίστας μπήκε στο νοσοκομείο πριν από 15-20 ημέρες και λαμβάνει θεραπεία στην οποία δείχνει να ανταποκρίνεται. Παραμένει συνδεδεμένος με μηχανήματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι η κατάστασή του μπορεί να βελτιωθεί" ανέφερε ένας εκ των θεραπόντων ιατρών.

Ο Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου, γνωστός και ως «Ηρακλής τσέπης» κατέκτησε 3 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, 5 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα με την Τουρκία, 2 χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο εκπροσωπώντας την Βουλγαρία, 2 χρυσά σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα 1 χάλκινο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved