Παναθηναϊκός Superfoods και Molto πάνε μαζί
G-Sports

Παναθηναϊκός Superfoods και Molto πάνε μαζί

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τη Chipita και πιο συγκεκριμένα με το Brand Molto, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Molto, που κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα για περισσότερο από 20 χρόνια, θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πλευρό της πιο επιτυχημένης ομάδας της Ευρώπης την τελευταία 20ετία.

Ο marketing manager της Chipita, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γινόμαστε χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods. Ο αθλητισμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς καθώς οι αξίες του εκφράζουν την εταιρία αλλά και τους καταναλωτές μας. Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει αναδείξει τον αθλητισμό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με υγιή λειτουργία, αγωνιστική συνέπεια και ανταγωνιστικότητα σε διεθνές επίπεδο. Η πορεία της μας εμπνέει, καθώς είναι μια ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει να κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Ευχόμαστε καλή αρχή στη συνεργασία μας και μια ακόμα πετυχημένη αγωνιστική σεζόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού!».

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τη Chipita και το brand Molto για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η κοινή μας πορεία θα συνοδευτεί με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη Molto».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved