Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Εδώ είναι Λεωφόρος!
G-Sports

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Εδώ είναι Λεωφόρος!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό και έδειξε πως έχει μέταλλο και βαριά φανέλα - Το γκολ ο Βιγιαφάνες, κομβικός ο Βλαχοδήμος - Εμφανίστηκαν, επιθετικά, μόλις μπήκε ο Ανσαριφάρντ όμως ήταν ήδη αργά

Ο Βιγιαφάνες υπέγραψε το ντέρμπι της Λεωφόρου και ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού δείχνοντας πως παρά τα εξωαγωνιστικά του προβλήματα είχε, έχει και θα έχει βαριά φανέλα.

Κι αν ο Αργεντινός ήταν αυτός που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ο Βλαχοδήμος ήταν απόλυτα κομβικός όταν ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε επιθετικά στο παιχνίδι.

Ο νεαρός τερματοφύλακας κατέγραψε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο παιχνίδι και επί της ουσίας έκρινε τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ειδικά στις καθυστερήσεις και στη φάση με τον Εμενίκε τα αντακλαστικά του δούλεψαν και οι «πράσινοι» κλείδωσαν το τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός χάθηκε στην τακτική του Λεμονή που περισσότερο μπήκε στη διαδικασία να μη χάσει το ματς, παίζοντας αμυντικά κι όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, έτρεχε και δεν έφτανε.

Η παρουσία του Ανσαριφάρντ στην επίθεση έδωσε ώθηση, όμως, ο Παναθηναϊκός άντεξε στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε μια τεράστια σημασίας νίκη στη Λεωφόρο.

Εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς νικητών οι Χίλιεμαρκ και Μολέδο, ενώ για τους Πειραιώτες που έκαναν το πρώτο τους σουτ στο 78' ο Ιρανός φορ ήταν αυτός που πήγε να αλλάξει τη ροή του αγώνα δίχως όμως αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι:

Με το ίδιο πάθος και την αποφασιστικότητα που είχε στα προηγούμενα ματς η ομάδα του Ουζουνίδη έφτασε στην 3η νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια και εκτός του ότι πλησίασε στο -1 από τον Ολυμπιακό, ανέβασε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας και απέδειξε ότι εάν βρεθεί λύση στο οικονομικό είναι ικανή για σπουδαία πράγματα. Οι «ερυθρόλευκοι»... ξύπνησαν αργά στο ματς, έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε, αλλά με βάση τη συνολική τους εικόνα στην αναμέτρηση έφυγαν από το γήπεδο με αυτό που άξιζαν.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved