Παπαλουκάς-Τσεκούρα: Η κόρη τους, τούς έχει πάρει τα μυαλά!
G-Sports

Παπαλουκάς-Τσεκούρα: Η κόρη τους, τούς έχει πάρει τα μυαλά!

Μια από τις πιο τρυφερές και αγαπησιάρικες περιόδους της ζωής τους ζουν ο ο πρώην παίκτης της Εθνικής Ελλάδος Θοδωρής Παπαλούκάςκαι η Μις Ελλάς 2003 Βασιλική Τσεκούρα.

Όλος ο κόσµος έχει αλλάξει για το αγαπηµένο ζευγάρι, που την 1η Οκτωβρίου, πέντε χρόνια µετά τον γάµο του, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Βασιλική έγινε για πρώτη φορά µητέρα και ακόµη προσαρµόζεται στα νέα δεδοµένα, προσπαθώντας να βρει τους ρυθµούς της µε το µωρό.
Γι’ αυτό και ο Θοδωρής επιδιώκει να βρίσκεται όσο περισσότερο µπορεί στο πλευρό των… κοριτσιών του. Οι φίλοι του τον αποκαλούν ήδη «χαζοµπαµπά». Και πώς θα µπορούσε να µην είναι άλλωστε, αφού η κόρη τού έχει πάρει τα µυαλά. Ο πρώην µπασκετµπολίστας βοηθάει πολύ µε το µωρό, σύµφωνα µε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, καθώς τα πάντα είναι πρωτόγνωρα και για τους δύο σύμφωνα με τη real.
Ο Θοδωρής και η Βασιλική, που είναι µαζί εδώ και εννέα χρόνια, έχουν αρχίσει να σκέφτονται το όνοµα που θα δώσουν στη µικρή, το οποίο θα προέρχεται από κάποιο µέλος της οικογένειάς τους, ενώ δεν έχουν κατασταλάξει στο µέρος όπου θα κάνουν τη βάφτιση. Ο Θοδωρής, ωστόσο, και η καλλονή σύζυγός του σκέφτονται να βαφτίσουν το µωρό το καλοκαίρι, όταν ο καιρός θα είναι πιο ζεστός και πιο κατάλληλος για την τέλεση του µυστηρίου.
Η ζωή και των δύο έχει µεν αλλάξει, αλλά προσπαθούν να επανέλθουν και στην καθηµερινότητά τους. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, που είναι official ambassador της Euroleague, δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά στα παρκέ, καθώς τον περασµένο Σεπτέµβριο, µαζί µε τον ∆ηµήτρη ∆ιαµαντίδη, άνοιξαν camp, όπου διδάσκουν µπάσκετ σε µικρά παιδιά. Η Βασιλική Τσεκούρα, από την άλλη, παραµένει στο σπίτι κοντά στη νεογέννητη κόρη τους, την οποία και θηλάζει, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στην παλιά καλλίγραµµη σιλουέτα της. Το πανύψηλο µοντέλο, που έχει κάνει καριέρα και στο εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυµναστικής Ακαδηµίας, είχε πάρει µόνο επτά κιλά και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να τα χάσει. Οι δύο νέοι γονείς, όπως επιβεβαιώνει η ίδια πηγή από το στενό τους περιβάλλον, θέλουν πολύ να αποκτήσουν στο µέλλον και ένα δεύτερο παιδί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved