Η Θάνου πήγε στην Ιερά Οδό και δεν πάει ο νους σας με… ποιον
G-Sports

Η Θάνου πήγε στην Ιερά Οδό και δεν πάει ο νους σας με… ποιον

Η Κατερίνα Θάνου σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Παρθένη, την έχουμε δει ελάχιστες φορές να ποζάρει στους φωτογράφους.

Βρέθηκε πάντως στην Ιερά Οδό, στην πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά, της Καίτης Γαρμπή και του Χρήστου Μενιδιάτη. Η… είδηση όμως είναι άλλη. Με ποιους είχε πάει στα μπουζούκια.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω, πήγε μαζί με τον Χρήστο Τζέκο και την σύζυγό του, Αναστασία Τζέκου. Και πού είναι το κακό θα πει κανείς… Δεν ήταν κακό.

Απλώς να θυμίσουμε ότι οι δυο τους μαζί με τον Κώστα Κεντέρη, ήταν πρωταγωνιστές ενός μεγάλου σκανδάλου 14 χρόνια πριν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Το περίφημο… τροχαίο.

Η WADA έψαχνε τους δύο Έλληνες πρωταθλητές προκειμένου να τους υποβάλλει σε έλεγχο ντόπινγκ. Ήταν η τρίτη φορά που τους αναζητούσε. Η διορία έληγε σε μια ώρα και εκείνοι έφυγαν και τελικά είχαν ατύχημα με την μηχανή του Κώστα Κεντέρη.

Αν και κατηγορήθηκαν μαζί με τον Χρήστο Τζέκο για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου, τελικά οι δυο Ολυμπιονίκες αθωώθηκαν από το Τριμελές Εφετείο, ενώ ο προπονητής τους κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, για κατηγορία που αφορούσε κατοχή παράνομων ουσιών.

Το τροχαίο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας υπήρξε το τέλος της επαγγελματικής καριέρας και των τριών καθώς κανείς τους δεν έλαβε μέρος έκτοτε ούτε σε Ολυμπιακούς, ούτε σε άλλους αγώνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved