Παναγιώτης Γιαννάκης: «Προσπαθώ να ξεπερνάω τα όρια μου κάθε φορά στη ζωή μου»

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Προσπαθώ να ξεπερνάω τα όρια μου κάθε φορά στη ζωή μου»

Εν μέσω μίας εκ των μεγαλύτερων προκλήσεων της ζωής του, της προσπάθειας για ολική επαναφορά της ομάδας

με την οποία συνέδεσε διαχρονικά το όνομα και την καριέρα του στον δρόμο των επιτυχιών, ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, προχώρησε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα και σπάνια εξομολόγηση στα Παραπολιτικά.

Θα επιστρέφατε στην εθνική ομάδα; Σας είχε γίνει εσχάτως σχετική πρόταση;
«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Η εθνική ομάδα δεν είναι θέμα επιστροφής κάποιου. Το θέμα είναι οι συνθήκες και η συνεργασία να είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να δώσουν κάτι. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτό, νομίζω ότι είναι άκαιρο να συζητάμε το αν επιστρέφω εγώ. Θεωρώ ότι η συμμετοχή στην εθνική ομάδα είναι τιμή για οποιονδήποτε του δίνεται αυτή η ευκαιρία»

Με ποιον τρόπο θα επιστρέψει η Εθνική στις επιτυχίες;
«Χρειάζεται να καταλάβει ότι πρέπει να οργανωθεί, με προοπτική να φτιάξει μια ομάδα και έναν τρόπο λειτουργίας που θα προσθέτει κύρος και ικανότητες και στους παίκτες, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα διοικηθεί το ελληνικό μπάσκετ»

Υπήρξαν στιγμές που φθάσατε στα όρια σας;
«Προσπαθώ να ξεπερνάω τα όρια μου κάθε φορά στη ζωή μου και αυτό με βοήθησε και στην καριέρα μου», λέει ο ίδιος.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.