Παναγιώτης Γιαννάκης: «Ήταν πολύ σκληρή η απώλεια των δικών μου ανθρώπων»
G-Sports

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Ήταν πολύ σκληρή η απώλεια των δικών μου ανθρώπων»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεργάζεται με τον γιο του, Δημήτρη και μαζί μεταφέρουν τις γνώσεις τους στο μπάσκετ στα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

-Πώς είναι να συνεργάζεστε με τον γιο σας στους πάγκους;

«Είναι ιδιαίτερο. Νομίζω ότι έχει μια δόση προετοιμασίας, γιατί ο Δημήτρης ήταν πάντα ένα παιδί που ήταν δίπλα μου, με την έννοια ότι άκουγε πώς μιλούσα στους συνεργάτες μου, ερχόταν μαζί μου, έχει κάνει προπόνηση μαζί μου, ήταν παίκτης και τον έχω προπονήσει, ενώ ήταν συνέχεια μαζί μου σε συνεντεύξεις και συζητήσεις γύρω από το μπάσκετ. Θεωρώ ότι έχει «προσλάβει» αρκετές πληροφορίες, τις οποίες επεξεργάζεται με τον δικό του χαρακτήρα» τόνισε στα Παραπολιτικά.

-Είχατε όμως και δυσάρεστες στιγμές, όπως την απώλεια των αδελφών σας...

«Τραγικό. Ήταν πολύ σκληρή, ό,τι και να λέμε, η απώλεια των δικών μου ανθρώπων. Το να βλέπεις δίπλα σου τη μητέρα σου να βιώνει αυτές τις απώλειες είναι ό,τι χειρότερο και αυτά έγιναν σε περιόδους που αθλητικά είχα και είχαμε αρκετές επιτυχίες. Τελικά, αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή είναι δύσκολη, αλλά και συναρπαστική, και πρέπει κάθε μέρα να είσαι ευτυχισμένος που μπορείς να ζήσεις. Ακόμα περισσότερο, στους ανθρώπους που αγαπάς πρέπει να προσπαθείς να δίνεις όσο το δυνατόν πιο πολλά, γιατί στο τέλος δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.»

-Θα κατέβετε στην πολιτική;

«Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ακόμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved