Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζω όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι απλά ακολουθώ ένα πρόγραμμα»
G-Sports

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζω όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι απλά ακολουθώ ένα πρόγραμμα»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μεγάλωσε στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης και βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους από πολύ μικρός.

Παρόλο που οι επιδόσεις του πείθουν για το ταλέντο του σε ηλικία 14 ετών έκανε την επανάστασή του εγκαταλείποντας τους αγωνιστικούς χώρους.

Ήθελα να ζήσω ελεύθερος, χωρίς πρόγραμμα, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου. Ήταν απόλυτα φυσιολογικό, για αυτό και οι γονείς μου δεν με πίεσαν, αντιθέτως έδειξαν κατανόηση. Έκοψα το γυμναστήριο, έκοψα παράλληλα και το διάβασμα και άρχισα να τριγυρνώ. Επέστρεψα μετά από κάποια χρόνια χάρη στην επιμονή των φίλων μου, αλλά και τον προβληματισμό μου για το τι κάνω εντέλει στη ζωή μου. Κατέληξα ότι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να με κάνει ευτυχισμένα είναι η γυμναστική», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τις στερήσεις που απαιτεί ο πρωταθλητισμός;

«Ζω όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι απλά ακολουθώ ένα πρόγραμμα. Και στα νησιά θα πάω και διακοπές θα κάνω, και στα μπουζούκια θα διασκεδάσω, και την ψυχή μου θα γεμίσω οξυγόνο. Όταν είσαι ευτυχής και πλήρης, αποδίδεις καλύτερα σε αυτό που κάνεις. Χθες, με το που γύρισα, παράγγειλα στο σπίτι μου "βρώμικο" από το ψητοπωλείο της γειτονιάς μου».

Όσο για την αχίλλειο πτέρνα του; «Η μητέρα μου είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να επηρεάσει την ψυχική μου διάθεση, και αυτό με εκνευρίζει. Μπορεί να τσακωθώ μαζί της και να μην έχω καλή απόδοση στην προπόνηση. Είμαι παιδί εκτελωνιστών, οι γονείς μου δούλευαν πολύ και παρά τις υψηλές απαιτήσεις της δουλειάς τους θυμάμαι μια ζωή τη μητέρα μου να ξυπνά από τα χαράματα για να μας μαγειρέψει και να με πάει στην προπόνηση. Δίχως άλλο, μου έχει προσφέρει πολλά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved